reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jakie witaminy bralyscie na poczatku ciazy? Ja biore slow-mag b6, D3 i folik i tyle. Nie wiem czy powinnam kupic zestaw? I jak to jest z tym jodem? Jezeli tsh mam ponizej normy to powinnam brac jod czy nie?
Ja brałam tylko femibion 2 + dodatkowo jeszcze żelazo, bo mi anemia wyszła lekka

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
OOO to super!!! Ja celuję przełom sierpnia/września transfer i początek września betka :) Walczymy razem :) Kochana a przypomnisz jak u Was sprawy się mają? Które to podejście?

Ja też tak celuje że będę miała transfer razem z wami chociaż byłam u dr w środę i widział pecherzyki jutro mam iść sprawdzić czy pekly aczkolwiek przy moim PCO to wątpię żebym miała owulacje bez leków aczkolwiek cuda się zdarzają

O widzicie czytam Was cały czas i jakoś wyleciało mi z głowy ta ciąża to chyba mi mózg pomału odbiera he he :-D
A więc wszystko dobrze szyjka długa około 4,6cm, twarda i zamknięta, dzieciaki mają już po 370 i 380g i praktycznie 100% na to że są to faktycznie dwaj chłopcy :-) Ruchów za bardzo mogę nie czuć bo pani doktor powiedziała że na całej przedniej ścianie mam łożysko, ogółem nie miała żadnych zastrzeżeń, 7.08 idę na prenatalne(połówkowe) to wtedy pokaże Wam fotki :-)
Super. Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia :-)

Dlaczego CIebie oczepuje masz źle wspomnienia ?
Niestety tak. Jest taki kawał ze wszyscy ci lekarze w luxmedZie i medicover to Ci którzy nie dostali sie na kliniki. Jak byłam u gina to mnie wyrzucił ze oni noe tracą czasu i pieniędzy na leczenie bezpłodności. Nie mówiąc juz o chirurgach którzy mnie oszpecili ortopedach i innych pseudo specjalistach i nie tylko ja mam taka opinie:( moze twój lekarz jest inny ale lepiej zasięgnąć innej opini bo ja im po prostu nie ufam.

Dziewczyny dwa pytania mam. Pierwsze jak się liczy dc jak @ dostałam popołudniu to kolejny dzien jako dzień pierwszy?
A drugie pytanie jak miałam mrożone 3 dniowe zarodki, to teraz mogę zasugerować doktorowi abyśmy podawali go dopiero w 5 dobie czy po rozmrożeniu to lepiej przytulać go od razu??

Ja też tak celuje że będę miała transfer razem z wami chociaż byłam u dr w środę i widział pecherzyki jutro mam iść sprawdzić czy pekly aczkolwiek przy moim PCO to wątpię żebym miała owulacje bez leków aczkolwiek cuda się zdarzają
Poproś o ovitrell, szkoda żeby porobiły się torbiele, znowu leki i miesiąc w plecy... Szkoda czasu...

Dziewczyny dwa pytania mam. Pierwsze jak się liczy dc jak @ dostałam popołudniu to kolejny dzien jako dzień pierwszy?
A drugie pytanie jak miałam mrożone 3 dniowe zarodki, to teraz mogę zasugerować doktorowi abyśmy podawali go dopiero w 5 dobie czy po rozmrożeniu to lepiej przytulać go od razu??
Jesli @ przyszla po 18 to wg moich lekarzy, dzień nasrepny jest 1 dc

Jeśli chodzi o pierwsze pytanie to u mnie dr uważa że dzień w ktorym normalnie krwawie jest 1dc. Bez znaczenia o której godz.to krwawienie jest

reklama
Do góry