reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jakie witaminy bralyscie na poczatku ciazy? Ja biore slow-mag b6, D3 i folik i tyle. Nie wiem czy powinnam kupic zestaw? I jak to jest z tym jodem? Jezeli tsh mam ponizej normy to powinnam brac jod czy nie?

Screenshot_20170729-092131.png

Załączniki

• Screenshot_20170729-092131.png
    Screenshot_20170729-092131.png
    334,1 KB · Wyświetleń: 467
hej mam pytanie odnośnie l4 jak to jest jak miałam l4 do 28.07 beta mi wyszłam pozytywna a w poniedziałek jadę na 3 weryfikację i jak będzie przyrost bety to lekarz z kliniki wystawi mi dalej l4 czy jak bo od poniedziałku ma nocki ?

Tak swoją drogą to nie sądzę że któraś z nas w wieku 20 lat mogła pomyśleć że kiedyś będzie miała takie problemy ...
Jak dla mnie było to totalnym zaskoczeniem.... Zwalilo nas z mężem z nóg ...
Jedno jest pewne trzeba walczyć o marzenia niezależnie od wieku !
My tez w życiu nie przypuszczaliśmy... ja miałam przekonanie ze za pierwszym razem nam sie uda...

reklama
@tusiaczzek1988 jak tam po wczorajszej wizycie?

O widzicie czytam Was cały czas i jakoś wyleciało mi z głowy ta ciąża to chyba mi mózg pomału odbiera he he :-D
A więc wszystko dobrze szyjka długa około 4,6cm, twarda i zamknięta, dzieciaki mają już po 370 i 380g i praktycznie 100% na to że są to faktycznie dwaj chłopcy :-) Ruchów za bardzo mogę nie czuć bo pani doktor powiedziała że na całej przedniej ścianie mam łożysko, ogółem nie miała żadnych zastrzeżeń, 7.08 idę na prenatalne(połówkowe) to wtedy pokaże Wam fotki :-)

Do góry