reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moka ,problem w tym ,ze kazde Labo ma swoje normy i ciezko w temacie dojsc do ladu.Moja norma jest np.do 2,20 ,a mam 1,20 czyli jest ok. Jesli chcesz miec absolutny spokoj w temacie ,sprawdzila bym Ft3,Ft4,przeciwciala anty TPO, wtedy bedziesz miala kompletny obraz i mozesz temat odhaczyc. Zbijasz np. Euthyroxem .Musialabys isc do endokrynologa ,nie wiem czy ci to przepisze ,bo lekarze maja na ten temat rozne zdania i tak jak ci napisalam nie ma tragedii z 2 mozna spoko zyc ,do ciazy ....hmmm:):):)
Ja mam 2,2 tsh robilam ft3 ft4 i lekarz ginekolog i endokrynolog do którego chodze tłumaczyli mi ze jak zbją mi tsh większymi dawkami to niedoczynność zmieni się w nadczynność tarczycy na co wskazują moje ft3 i ft4 dlatego nic mi nie zmieniano jestem przed transferem.

Alez tobadanie mnie wyruszyło... plakalam jak bobr. Jestem sliczna. Tu jest raczka, stopki (po jednej na kazdym zdjęciu) i moja Żywka
1501240987-aaaaaa.jpeg
1501240996-aaaaaa.jpeg
1501241004-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudo :*

Leczysz się na nadczynność?
Nie bo caly rozszerzony profil tarczycy mam bardzo dobry oprocz tego tsh. Mialam robiona biopsje cienkoiglowa bo mam kulke na szyi i nic nie wykazalo. Ostatnio moj gin robil mi bardzo dokladne usg z przeplywami itd i jest ok tylko musze co jakis czas kontrolowac. Gorzej by bylo jakbys miala za duze

To się nie stresuj bo ciąży to nie służy tylko spakuj bydlaka w jedna reklanowke i niech idzie w ch*j. Wszystko jestem w stanie zrozumieć, ludzie się rozchodzą, potrafią się w kimś innym zakochać ale zdrada to juz kure*two.
Dupek nie jest ciebie wart.

[emoji127] 28.10.2017
Ooo albo lepiej zrob tak jak pisze anetka wywal mu wszystko przez okno po co pakoeac

reklama
Do góry