kredka82
Fanka BB :)
Ja mam 0.2U mnie znowu tarczyca rozjechana , dzisiejsze Tsh 0.19 jestem załamana...nie mam już siły...i znowu zamiast skupić się na procedurze to najpierw będę leczyć tarczycę ((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 0.2U mnie znowu tarczyca rozjechana , dzisiejsze Tsh 0.19 jestem załamana...nie mam już siły...i znowu zamiast skupić się na procedurze to najpierw będę leczyć tarczycę ((
SuperDziewczyny mam wynik 33.1 w 6spot co o tym myślicie
Leczysz się na nadczynność?Ja mam 0.2
Ja mam 2,2 tsh robilam ft3 ft4 i lekarz ginekolog i endokrynolog do którego chodze tłumaczyli mi ze jak zbją mi tsh większymi dawkami to niedoczynność zmieni się w nadczynność tarczycy na co wskazują moje ft3 i ft4 dlatego nic mi nie zmieniano jestem przed transferem.Moka ,problem w tym ,ze kazde Labo ma swoje normy i ciezko w temacie dojsc do ladu.Moja norma jest np.do 2,20 ,a mam 1,20 czyli jest ok. Jesli chcesz miec absolutny spokoj w temacie ,sprawdzila bym Ft3,Ft4,przeciwciala anty TPO, wtedy bedziesz miala kompletny obraz i mozesz temat odhaczyc. Zbijasz np. Euthyroxem .Musialabys isc do endokrynologa ,nie wiem czy ci to przepisze ,bo lekarze maja na ten temat rozne zdania i tak jak ci napisalam nie ma tragedii z 2 mozna spoko zyc ,do ciazy ....hmmm
Cudo :*Alez tobadanie mnie wyruszyło... plakalam jak bobr. Jestem sliczna. Tu jest raczka, stopki (po jednej na kazdym zdjęciu) i moja Żywka
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bo caly rozszerzony profil tarczycy mam bardzo dobry oprocz tego tsh. Mialam robiona biopsje cienkoiglowa bo mam kulke na szyi i nic nie wykazalo. Ostatnio moj gin robil mi bardzo dokladne usg z przeplywami itd i jest ok tylko musze co jakis czas kontrolowac. Gorzej by bylo jakbys miala za duzeLeczysz się na nadczynność?
O masakra ale dupek kopnij go w dupe. A sama spakuj sie i jedz do rodzicow. Nie warto zebys teraz sie przy nim denerwowalaDziewczyny ja jestem w ciąży a dzisiaj się dowiedziałam że mąż mnie zdradza... Boję się że przez te nerwy stracę dziecko
Dziewczyny mam bete z dzisiaj. 187 w 9dpt. W 7dpt byla 61
Ooo albo lepiej zrob tak jak pisze anetka wywal mu wszystko przez okno po co pakoeacTo się nie stresuj bo ciąży to nie służy tylko spakuj bydlaka w jedna reklanowke i niech idzie w ch*j. Wszystko jestem w stanie zrozumieć, ludzie się rozchodzą, potrafią się w kimś innym zakochać ale zdrada to juz kure*two.
Dupek nie jest ciebie wart.
[emoji127] 28.10.2017
Może zwiększ luteine i nospe i magnez bierz ?Tez sie ciesze ale trzymam emocje na wodzy bo bol podbrzusza dalej jest. Leze caly czas. Pisalam do gina i kazal lezec kilka dni