reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam pytanie. W zaleceniach mam zeby przyjmowac leki do 12tc i odstawić(ten 12tc jest liczony od transferu czy od ostatniej @) i martwi mnie to ze nie pisze w jaki sposob odstawic leki ,wszystkie naraz czy stopniowo, ja biore metypred, acard , duphaston, estrofem i luteine.
Na pewno będziesz do tego czasu u lekarza, także Ci wyjaśni. Leki odstawia się stopniowo

reklama
Aaaaaa..... Dziewczyny stał się CUD!!! Dzwonili z kliniki. Zostawili jeszcze te jedno jajeczko i dziś podczas porannej kontroli okazało się że się mega podzielił. Nie jest może idealny ale jest!!! Oceniają go na B8 i dziś zamrażają.
Super. Ruszyl!!! Oby juz mamy nie straszyl!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaaa..... Dziewczyny stał się CUD!!! Dzwonili z kliniki. Zostawili jeszcze te jedno jajeczko i dziś podczas porannej kontroli okazało się że się mega podzielił. Nie jest może idealny ale jest!!! Oceniają go na B8 i dziś zamrażają.
Super!!!! Ruszył mały leniwiec do boju :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście teraz mam schizy czy się potem odmrozi jak tu już na starcie miał takie problemy i co zrobić żeby zwiększyć mu szanse. Jadę w tej sytuacji tylko do doktora M. chcę z nim omówić plan działania i szczególnie kwestię czy na naturalnym czy sztuczny cyklu. Dziewczyny ktorym crio się udało, na jakim miałyście?

@kredka82 nic straconego kochana. Przez te dwa lata starań przewertowałam tysiące stron. Wiele dziewczyn miało plemienia brązowe a były w ciąży. Nie załamuj się!
Ja mialam crio

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z tym jednym jajnikiem już byłam w ciąży Ale pozamaciczna się okazała i mam teraz niedrozny jajowod dlatego in vitro ;)

Mozna byc w ciszy zdrowej az do konca i Tylko z jednym jajnikiem bo moja kumpela tak zaszla , jeden jej wycieli a ona pare mscy Po operacji zaszla w szczesliwa ciaze
Jesli niedrozne to JuZ problem niestety Ale ivf moze pomoc ;)trzymam kciuki!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pytanie. W zaleceniach mam zeby przyjmowac leki do 12tc i odstawić(ten 12tc jest liczony od transferu czy od ostatniej @) i martwi mnie to ze nie pisze w jaki sposob odstawic leki ,wszystkie naraz czy stopniowo, ja biore metypred, acard , duphaston, estrofem i luteine.
Ja luteine schodził stopniowo. Miałam na początku 3×3 później 3×2 i ostatecznie 3×1 przez kilka dni.
Acard odstawiłam od razu.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry