reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam pytanie. W zaleceniach mam zeby przyjmowac leki do 12tc i odstawić(ten 12tc jest liczony od transferu czy od ostatniej @) i martwi mnie to ze nie pisze w jaki sposob odstawic leki ,wszystkie naraz czy stopniowo, ja biore metypred, acard , duphaston, estrofem i luteine.
Na pewno będziesz do tego czasu u lekarza, także Ci wyjaśni. Leki odstawia się stopniowo

reklama
Aaaaaa..... Dziewczyny stał się CUD!!! Dzwonili z kliniki. Zostawili jeszcze te jedno jajeczko i dziś podczas porannej kontroli okazało się że się mega podzielił. Nie jest może idealny ale jest!!! Oceniają go na B8 i dziś zamrażają.
Super. Ruszyl!!! Oby juz mamy nie straszyl!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaaa..... Dziewczyny stał się CUD!!! Dzwonili z kliniki. Zostawili jeszcze te jedno jajeczko i dziś podczas porannej kontroli okazało się że się mega podzielił. Nie jest może idealny ale jest!!! Oceniają go na B8 i dziś zamrażają.
Super!!!! Ruszył mały leniwiec do boju :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście teraz mam schizy czy się potem odmrozi jak tu już na starcie miał takie problemy i co zrobić żeby zwiększyć mu szanse. Jadę w tej sytuacji tylko do doktora M. chcę z nim omówić plan działania i szczególnie kwestię czy na naturalnym czy sztuczny cyklu. Dziewczyny ktorym crio się udało, na jakim miałyście?

@kredka82 nic straconego kochana. Przez te dwa lata starań przewertowałam tysiące stron. Wiele dziewczyn miało plemienia brązowe a były w ciąży. Nie załamuj się!
Ja mialam crio

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z tym jednym jajnikiem już byłam w ciąży Ale pozamaciczna się okazała i mam teraz niedrozny jajowod dlatego in vitro ;)

Mozna byc w ciszy zdrowej az do konca i Tylko z jednym jajnikiem bo moja kumpela tak zaszla , jeden jej wycieli a ona pare mscy Po operacji zaszla w szczesliwa ciaze
Jesli niedrozne to JuZ problem niestety Ale ivf moze pomoc ;)trzymam kciuki!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pytanie. W zaleceniach mam zeby przyjmowac leki do 12tc i odstawić(ten 12tc jest liczony od transferu czy od ostatniej @) i martwi mnie to ze nie pisze w jaki sposob odstawic leki ,wszystkie naraz czy stopniowo, ja biore metypred, acard , duphaston, estrofem i luteine.
Ja luteine schodził stopniowo. Miałam na początku 3×3 później 3×2 i ostatecznie 3×1 przez kilka dni.
Acard odstawiłam od razu.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry