reklama
gosia321
Fanka BB :)
Na plemniki hmm ciezko bo na kazdego dziala co innego u nas fertilmann jeszcze przy naturalntch staraniach pogorszyl plemniki. Androvit plus nam polepszyl ale po roku juz chyba organizm sie przyzwyczail i wszystko stalo prawoe w miejscu. Ostatnio dolaczylismy mace i poprawa morfologi poprostu wow z 4 na 18 %A no właśnie ...same dobre rzeczy słyszałam i czytałam o Invicta Gdańsk...tylko że ja mam tam ok. 500 km kurcze, nie wiem czy dałabym radę ...bo jednak podczas stymulacji trzeba być dyspozycyjnym żeby tam jeździć..a u mnie z tym kiepsko...czytałam o Invicta Warszawa...tu mam jakieś 220 km...ale już są nie wiem co myśleć, niby opinie o lekarzach są naprawdę dobre, wiesz coś o tym.?? U mnie też immunologia siada więc zależy mi żeby lekarz tym razem nie przeoczył problemów z mojej tarczycy i Gravesa Beschedowa....miło by było,, żebym trafiła na takiego,, który jakoś spojrzy na te problemy wszystkie razem To moze jak dobrze pójdzie to razem będziemy się stymulować ja też zanim badania porobie , wybiorę ostatecznie klinikeitd. To planujemy listopad grudzień rozpocząć procedurę więc jak coś, razem może uda nam sie a mam pytanko jeszcze...bo wiem, że ty obcykana w tej dziedzinie jesteś. Mojemu Mężowi chce kupic jakiś preparat że by troszkę podrasować Panów a co mi tam Fertilmann- chyba jest ok? A czytałam również o preparacie dla kobiet polecanym przed in vitro Inofem...miałaś z tym styczność może??
Na ruch L-karnityna 2x1000 ale teraz emek bedzie bral 3x. I sama sie zasranawiam co mu zapodac ale bedziemy robic szczegolowe wyniki nasienia w invicie wiec moze poczekam co lekarz powie moze sam cos zaproponuje. Inofemu nie bralam nie moge bo ma syntetyczny kwas foliowy. A pozatym jest dla kobiet z pcos jak sie nie myle. W grupie na fb duzo dziewczyn poleca zestaw albo pojedyncze sztuki fertinea poczytaj sobie sama sie nad tym zastanawiam. Ooo fajnie by bylo jakbysmy sie wzajemnie wspieraly
Mam nadzieje ze uda nam sie uzbierac kase bo teraz potrzebuje jej tyle co na wszystkie 3 podejscia i plus dojazdy a do Gdanska prawie 200 km ale stwierdzilam ze jak bede jechac sama na wizyte to pociagiem bo te roboty na 7 wykanczaja w trakcie jazdy a przed Gdanskiem to juz w szczegolnosci
O Warszawskiej Invictie nic nie wiem nie interesowalam sie
gooossia17
Omg musisz do niego się Zgłosić aby poprawił? ja ostatnio kupowałam to babka zamiast 21 zastrzyków chciała mi wydać. Tylko siedem bo nie odczytała na recepcie.Dziewyczyny a mi w aptece nie dali dwóch opakowań gonapeptyl bo lekarz napisał" 1 ampułka/ 14 dni" gdyby tego nie napisał to by mi sprZedali ... jakieś nieporouzmienie.
gosia321
A moze moga wyslac kurieremZadzwoń do pań w rejestracji, aby lekarz wypisal Ci receptę i odbierz tego 8.08
gooossia17
Chciałam powiedzieć, ze chyba w 2015 lub 2016 byli ponoć najlepsza klinice w Polsce pod względem skuteczności.Macie rację trzeba walczyć. Jutro ani na wizycie u M ani u tej doktor Cz. nie wyjdę po 5 minutach ani po 15. Przykleję dupę do krzesła i będę tam tak długo siedzieć aż mi wszystko wyjaśnią, odpowiedzą na wszystkie pytania i znajdą jakieś rozwiązanie. Żadne pitolenie w stylu no zobaczymy jak będzie po okresie, no niech Pani przyjdzie za tydzień, miesiąc czy dwa. Żadnych ściem w stylu trudno nam powiedzieć dlaczego tak się stało. Uważają się za najlepszych na Śląsku, nazywają się ekspertami, chwalą dyplomami. To niech ruszą głową i niech się wysilą a nie podchodzą do człowieka jak do kolejnego numerka a jak jednak nie są tacy dobrzy to niech mi oddadzą kasę i znajdę takich którzy wiedzą co robią.
Sorry ale kurde byłam za grzeczna i miła. Jak petent u urzędzie albo pacjent u lekarza z NFZ a to jest prywatna klinika której płacę i mam prawo wymagać - zapomniałam o tym a oni potem wykorzystują to że człowiek jest już słaby psychicznie, zdesperowany i nie ma innej opcji.
To ile masz tych ampułek wykupionych? Jeśli będziesz w klinice to z receptą na pewno nie będzie problemu. Nic się nie martw, jeszcze przyjdzie czas na stresy
Mam jedno opakowanie więc starczy do wizyty
Zadzwoń do pań w rejestracji, aby lekarz wypisal Ci receptę i odbierz tego 8.08[/QUO
I tak zrobię.. . Jutro zadzwonię do kliniki... Dziękuję DziewcZyny.....
misis188
Fertilmann albo profertil. Moj M bral jedno o drugie. Kwotowo wychodzi na to samo bo fertil lyka 4 tabl. Dziennie a profertil 2A no właśnie ...same dobre rzeczy słyszałam i czytałam o Invicta Gdańsk...tylko że ja mam tam ok. 500 km kurcze, nie wiem czy dałabym radę ...bo jednak podczas stymulacji trzeba być dyspozycyjnym żeby tam jeździć..a u mnie z tym kiepsko...czytałam o Invicta Warszawa...tu mam jakieś 220 km...ale już są nie wiem co myśleć, niby opinie o lekarzach są naprawdę dobre, wiesz coś o tym.?? U mnie też immunologia siada więc zależy mi żeby lekarz tym razem nie przeoczył problemów z mojej tarczycy i Gravesa Beschedowa....miło by było,, żebym trafiła na takiego,, który jakoś spojrzy na te problemy wszystkie razem To moze jak dobrze pójdzie to razem będziemy się stymulować ja też zanim badania porobie , wybiorę ostatecznie klinikeitd. To planujemy listopad grudzień rozpocząć procedurę więc jak coś, razem może uda nam sie a mam pytanko jeszcze...bo wiem, że ty obcykana w tej dziedzinie jesteś. Mojemu Mężowi chce kupic jakiś preparat że by troszkę podrasować Panów a co mi tam Fertilmann- chyba jest ok? A czytałam również o preparacie dla kobiet polecanym przed in vitro Inofem...miałaś z tym styczność może??
M@gda
Moderatorka
Ale ja w jaja obrodzilam niesamowicie. Razem z ddrobnica 35+, 17 zdatnych do zaplodnienia i ja musialam poczekac na transfer 2 cykle ze.wzgledu na przestymulowanie. I tak zle i tak niedobrze, ale z.dwojga zlego wole czekac i miec w razie potrzeby "nadwyzke" niz czekac i zaczynac od poczatku.O widzisz to lekarz zaryzykowal czyli jednak nie kazda klinika
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: