reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak sobie jeszcze mysle,ze ci lekarze jakby mysleli i wyciagali odpowiednie wnioski, to sami by nam zapronowali imsi. Przeciez in vitro klasyczne co do ktorego sie tak upierali dalo tylko 3 zarodki bardzo slabej jakosci.W takim ukladzie lepiej tym razem wybrac najlepsze plemniczki pod wiekszym mikroskopem by zmniejszyc szanse na niepowodzenie. BRAK SLOW!

reklama
hej kobitki - zazdroszczę tym, które będa testowac lada moment..... przede mną jeszcze długie dni czekania... moje pęcherzyki rosną w takim tempie, że szkoda gadać.... dziś mam 10 dzień stymulacji a E2 dopiero 254.... lekarz ocenia, że są realne szanse, by punkcję w poniedziałek zrobić, ale jest warunek - w piątek E2 musi mieć minimum 700!!
Trzymajcie kciuki!!
Pęcherzyki mają 13-15mm a endo 9,1 - czyli wszystko ładnie rośnie, ale baaaardzo powoli...
i jeszcze na koniec dr mi powiedział, że JEŚLI będzie co, to transfer w sobotę/ Nie pocieszył mnie tym.... przedwczoraj po USG powiedział, że E2 powinien mieć już ok 500-600 a nie miał nawet 200 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

gieniek ja tez jutro mam transfer, jeszcze nie wiem czy 1 czy 2, to będzie zależało od tego czy będą mocne. jak będą mocne to jeden a jak słabe to dwa. Wczoraj dzwonili i powiedzieli że na 5 pobranych 5 się przyjęło. ale ile do jutra wytrzyma i czy da sie zamrozić z jednego to zobaczymy. przynajmniej obyło sie bez hiperki, jest ale taka maleńka.
joveg trzymak kciuki za męża i twój transfer.

Magdalena Markiewicz, gieniek – dziewczyny bierzcie 2!!! Zawsze to 2 razy większa szansa na dzidziusia, a jeśli zostaną oba to będzie podwójna radość. Wiadomo, że na początku będzie trudno, będą się wzajemnie budziły i razem chorowały. Ale odrobinkę starsze dzieciaczki będą się razem bawiły. Bliźniaki to nic nadzwyczajnego, naturalna sprawa. Od zawsze były, zanim jeszcze ktokolwiek słyszał o IVF.
Powodzenia!!! i duuuuuużo spokoju :)

joweg - pomyślnych wyników Mężusia &&&&&&

agavva - a ile masz tych pecherzykow? mowisz ze 13-15mm ale ile sztuk?

agapl - szkoda gadac na konowalow. mam nadzieje ze ci zrobia icsi lub imsi....

reklama
Do góry