Justyna3007
Fanka BB :)
dziewczyny czy każda z was miał plamienie implantacyjne? ja jestem 4dpt i nie mam żadnych objawów strasznie sie martwię że nic z tego nie będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie miałamdziewczyny czy każda z was miał plamienie implantacyjne? ja jestem 4dpt i nie mam żadnych objawów strasznie sie martwię że nic z tego nie będzie
Ja miałam w 2dpt, ale nie martw się nie każda ma objaw implantacji. Trzymam kciuki[emoji5] [emoji110]dziewczyny czy każda z was miał plamienie implantacyjne? ja jestem 4dpt i nie mam żadnych objawów strasznie sie martwię że nic z tego nie będzie
Ja miałam dosłownie dwie kropelki w 7dptdziewczyny czy każda z was miał plamienie implantacyjne? ja jestem 4dpt i nie mam żadnych objawów strasznie sie martwię że nic z tego nie będzie
Bardzo mi przykro[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]Moja beta hcg nie musi już być powtarzana, moje dwa kropki postanowiły odejść - dzisiaj przyszła @. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.
No kochana to najszczersze gratulacje! Ja wynik bede jutro miala.Mam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]
GRATULACJE!!!Mam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]
Jejku oby Ci się udalo[emoji5] [emoji110]No kochana to najszczersze gratulacje! Ja wynik bede jutro miala.
GratulujęMam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]