reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobre wieści ze złymi jak zwykle się przeplatają...co mnie utwierdza w przekonaniu ze in vitro to trochę loteria ...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Mam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]

Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom

Nagrodzona cierpliwość, dziś 9dpt już mnie bardzo korciło i musiałam zrobić test i mamy dwie kreski :) w piątek robię hCG żeby potwierdzić
Gratulacje dziewczyny!!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

U mnie pobrali tylko cztery ale jeden uznali za niedojrzały. Kiedy masz punkcję? Trzymam kciuki za Twoje jajeczka!
Przepraszam ale ile ty masz lat? Mam nadzieję że mimo wszystko się uda i będzie pozytywna beta a jak nie to przy następnej stymulacji dobiorą ci inne leki na pewno będzie wszystko OK i będzie dużo więcej jajek

Dziewczyny może głupie pytanie ale czy te z was którym się nie udaje myślały o adopcji? Ja mam mega doła od punkcji z którego wygrzebać się nie mogę i już myślę o ostateczności... :(
Pamiętam, że któreś z dziewczyn kiesyś pisały, że równolegle starały się o adopcję w ośrodku adopcyjnym i podchodziły do ivf. Obie drogi są długie, więc zaczęły obie. tylko w ośrodku nie mów, że jesteście w trakcie ivf.

reklama
Dziewczynki dzisiaj mam super dzień kończę 24 lata byłam u lekarza i startujemy pierwszy zastrzyk już zrobiony tak strasznie nie było zastrzyki mam z Puragonu dawka 300 i kolejna wizyta w poniedziałek jestem taka szczęśliwa te urodziny to są najlepsze jakie miałam; )

Do góry