M@gda
Moderatorka
Cuuuuuudnie!!!!!Mam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cuuuuuudnie!!!!!Mam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]
To jest raczej rzadkie 1 na 3 czy 1 na 4 ma plamienie implementacyjne Nie martw siędziewczyny czy każda z was miał plamienie implantacyjne? ja jestem 4dpt i nie mam żadnych objawów strasznie sie martwię że nic z tego nie będzie
Gratuluję; )Dziewczynki jestem w ciąży już potwierdzone dziś wizytą, dziś mija mi 16 dpt koniec 4 tyg zaczyna się 5 tydzień, widać pęcherzyk ciążowy 5mm ale bez zarodka jeszcze za 2 tyg wizyta na USG i zobaczyć serduszko itd.Pęcherzyk ładnie jest w samej macicy tak mi Pani dr powiedziała
Mam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]
Gratulacje dziewczyny!!!!Nagrodzona cierpliwość, dziś 9dpt już mnie bardzo korciło i musiałam zrobić test i mamy dwie kreski w piątek robię hCG żeby potwierdzić
Przepraszam ale ile ty masz lat? Mam nadzieję że mimo wszystko się uda i będzie pozytywna beta a jak nie to przy następnej stymulacji dobiorą ci inne leki na pewno będzie wszystko OK i będzie dużo więcej jajekU mnie pobrali tylko cztery ale jeden uznali za niedojrzały. Kiedy masz punkcję? Trzymam kciuki za Twoje jajeczka!
Pamiętam, że któreś z dziewczyn kiesyś pisały, że równolegle starały się o adopcję w ośrodku adopcyjnym i podchodziły do ivf. Obie drogi są długie, więc zaczęły obie. tylko w ośrodku nie mów, że jesteście w trakcie ivf.Dziewczyny może głupie pytanie ale czy te z was którym się nie udaje myślały o adopcji? Ja mam mega doła od punkcji z którego wygrzebać się nie mogę i już myślę o ostateczności...