Mi też po czasie kreski zbladły. Ale i tak serce o mało z radości nie stanęło mi dęba[emoji4] [emoji4] Ja miałam podane dwudniowe Maluszkibardzo bym tego chciała )) bo test sikany zrobił psikusa - były widoczne dwie kreski, a po godzinie zbladły obydwie i ta druga , najważniejsza, wygląda teraz jak cień kreski.... pomimo tego mam wielką nadzieję!) oby była taka jak u Ciebie
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Sterydow nie powinno sie odstawiac od razu tylko stopniowo. No chyba ze ten metypred ma inna opcjeJa miałam metypred 16mg (to chyba odpowiednik encortonu 20mg) w Parens. Kazali odstawić od razu (jak się okazało ze nie ma zarodków). Ze 3 dni mega ból stawów! Okropnie byłam rozwalona. Ana mam ujemne.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Witaj,Witam serdecznie, od jakiegos czasu sledze forum. Dobrze znam emocje, ktore towarzysza w tej walce o szczescie. Sama lecze rany po dwoch nie udanych transferach... dzieki Wam jakos tak mi razniej i wraca nadzieja... Pozdrawiam wszystkich i z calych sil trzymam kciuki za kazda z nas
Zostań z nami jeśli masz ochotę I my trzymamy kciuki za sukces wszystkich z nas, ni tylko tu na forum
Zbierasz się do kolejnej procedury?? jaki macie problem?? gdzie się leczycie
gosia321
Super beta to tylko formalnosc kciuki mocno zacisniete. Przelam ta zla passe niepowodzen pozytywnym wynikiemDziewczyny trzymajcie dzisiaj proszę kciuki! sikaniec wyszedł pozytywny, więc wybieram się dzisiaj na betę zdaję sobie sprawę, że równie dobrze mogą to być jeszcze leki, ale jestem pełna nadziei!
M@gda
Moderatorka
Jeśli mąż cię ładnie prosił MOże razem wynik odbierzecie piątek, po pracy, cały weekand na świętowanieJa też planowałam zrobić betę w środę (6dpt , bo dziewczynom już coś wychodziło w tym dniu), ale Mąż poprosił żebym zrobiła wtedy kiedy lekarz kazał czyli w piątek (8 dpt) i żebyśmy wyniki sprawdzili razem. I chyba się Go poslucham chociaż ciekawosc będzie mnie zżerała.
M@gda
Moderatorka
Wiesz... chyba tak jak pisaliśmy wszystko zależy od komunikacji typowej dla kazdej plci, ale wydaje mi się że też przyczyny sytuacji. U nas obojga coś było nie tak, mała ruchliwość u męża, u mnie zaburzona owu i kiedy szczególnie ja uświadomiłam sobie, że oboje w tym siedzimy, jakoś łatwiej zaczęło am się rozmawiać. Wczesniej zanim bylismy zdiagnozowani byłam do męża mało wylewna bo albo myślałam że to moja wina albo jego (na zmianę) i nie chciałam robić nam nadziei, ale też nie chciałam żeby mąż się bardziej martwił.Ja wczoraj zapytałem. .."w ogóle nic nie czujesz?" Odpowiedź lakoiczna..."nie, tyljo w podbrzuszu wczoraj zakuło trochę "
Dowiedz się coś człowieku.
Nie wiem gdzie u was jest problem, ani że żona ma podobne motywacje jak ja, ale na pewno przeżywa. A to że coś czuje i wydaje jej się, że na okres, albo że nic nie czuje... Tak tak, baby takie są coś sie czuję - źle, nic się nie czuje - jeszcze gorzej
Dopisane: najważniejsze to być z nią, mówić, że ją kochasz, trzymać za rękę, pójść z nią na betę. Ale skoro tu jesteś to to wszystko pewnie wiesz
Dopisać was na betę tego 1szego sierpnia??
M@gda
Moderatorka
O jaaaa suuuper, książkowej bety życzęDziewczyny trzymajcie dzisiaj proszę kciuki! sikaniec wyszedł pozytywny, więc wybieram się dzisiaj na betę zdaję sobie sprawę, że równie dobrze mogą to być jeszcze leki, ale jestem pełna nadziei!
Dopisałam cię do kalendarza
M@gda
Moderatorka
Pozytywny sikaniec lepszy niż kofeina Pokazałaś mężowi, czy czekasz na betę??ja już o 6:00 wstałam żeby zrobić ten test, a że wczoraj siedziałam do późna to rano byłam średnio przytomna. Uwierz mi jak tylko zobaczyłam te dwie kreski to od razu się obudziłam
reklama
Oczekiwanie2017
Jeśli mąż cię ładnie prosił MOże razem wynik odbierzecie piątek, po pracy, cały weekand na świętowanie
Wynik będzie online i mamy zamiar,tak jak napisałaś, razem go odczytać, w piątek po pracy, żeby mieć (mam nadzieję) cały weekend na swietowanie . Mąż wie jak wszystko przeżywam i chce być obok bez znaczenia jaki wynik będzie.
Podziel się: