reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mnie bardziej potem obawy dopadaja jak będzie raczkowac i zaczynac chodzić. Ze się kotka będzie rzucala...w łóżeczku chyba się nie boję, chyba[emoji16]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Mnie bardziej potem obawy dopadaja jak będzie raczkowac i zaczynac chodzić. Ze się kotka będzie rzucala...w łóżeczku chyba się nie boję, chyba[emoji16]

To koty moich rodziców uciekają jak widzą małego [emoji23][emoji23][emoji23] A mój piszczy jak je widzi [emoji23][emoji23][emoji23] zobaczymy jak na dobre zacznie raczkowac :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

To koty moich rodziców uciekają jak widzą małego [emoji23][emoji23][emoji23] A mój piszczy jak je widzi [emoji23][emoji23][emoji23] zobaczymy jak na dobre zacznie raczkowac :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kotka która jest u moich rodziców na pewno będzie uciekać. Ale ma dokąd [emoji16] a nasza siedzi w mieszkaniu więc zobaczymy i potrafi być agresywna jak M ją wkurza a dziecko może ją wkurzac nieświadomie [emoji53]

Moje dwa bobasy narazie mnie tylko łaskotają od czasu do czasu czuje w brzuszku jakby skrzydełka motylka... Ciekawe kiedy się rozkręca na dobre hehh...
Już niedługo :)

Tusiaczzek, dziewczyny tu coś i immunologii pisały, pamiętam, że i ty się z tym zmagałaś, mogłabyś im coś podpowiedzieć??

Wiecie, że i ja mam to co stało się w głowie... Nie mogę o tym zapomniec i tego pojąć... A strach jest teraz po tym zdarzeniu ogromny...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Tez tak mam[emoji22]

I ja tez ciagle mam to w glowie...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Moka,nigdy,przenigdy nie spotkalam sie z opinia taka,ze ksztalt pecherzyka,ktory jest wypelnoiny plynem,ma wplyw na znajdujaca sie w nim komorke.Nie wiem co ma piernik do wiatraka,jesli komorki aie przy punkcji z nich odsysa i czysci i dopiero wtedy dokonuje wstepnej selekcji.moze byc tych pecherzykow za malo,moga byc za male,ale teoria twojego lekarza brzmi mi totalnie po japonsku.Wiec,albo Cie niepotrzebnie straszy,albo chce zrewocjunolowac in vitro;)nowa teoria spiskowa:p
postaram sie pozniej ogarnac temat i odezwe sie do ciebie:tak:
MoKa nie martw się, AnneMarie i Gosia mają tu największą wiedzę, więc ja im całkowicie wierzę. Na 100% !!

Zwierzęta raczej unikają konfliktów, dlatego, tak jak kiedyś pisałam musi mieć miejscówę, gdzie się ukryje poza wzrokiem i zasięgiem dziecka :)

reklama
Do góry