reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A masz monitor oddechu? Ciagle się zastanawiam czy to potem zakupić. Nie wiem czy kotka wlazac do łóżeczka by tego nie zaburzala

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Mimo, że nie czuje niepokoju co do kotów w domu z dzieckiem, a jak wiecie mam ich 4. Będę starała się, żeby nie właziły do łóżeczka, jak dziecko będzie spało.

Mimo, że nie czuje niepokoju co do kotów w domu z dzieckiem, a jak wiecie mam ich 4. Będę starała się, żeby nie właziły do łóżeczka, jak dziecko będzie spało.
Kochana to życzę powodzenia [emoji16] serio raczej nie da się nad tym zapanować. Koty uwielbiają spać w łóżeczku wózku itd. A jak jeszcze czują ciepelko tej małej istotki...jedynie z moja jest szansa ze nie będzie chciała bo dzikuska jest

Kochana to życzę powodzenia [emoji16] serio raczej nie da się nad tym zapanować. Koty uwielbiają spać w łóżeczku wózku itd. A jak jeszcze czują ciepelko tej małej istotki...jedynie z moja jest szansa ze nie będzie chciała bo dzikuska jest

U moich rodziców jest łóżeczko turystyczne i koty planowały juz tam wskoczyć. Mama zakrywa je workiem i odpuściły [emoji16]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U moich rodziców jest łóżeczko turystyczne i koty planowały juz tam wskoczyć. Mama zakrywa je workiem i odpuściły [emoji16]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Plan jest taki, że jak dziecko będzie całkiem małe, to raczej będzie spało w naszym pokoju i koty nie będą spały z nami wtedy, a jak będzie miało ze 4 miesiące przeniesiemy je do swojego pokoju i na samo spanie będzie zamykane, żeby koty po niej nie skakały. Pewnie ja będę dyndać na fotelu do karmienia większość czasu, ale jakoś będziemy chcieli to ogarnąć.

I... nie mówię, że się uda, ale taki jest plan :)

A ja staram się o tym nie myśleć... Nastawiam się na samo najlepsze :)
Moja Żywia tak wczoraj kopała, że nawet mąż twierdzi, że ją poczuł po raz pierwszy (chyba ;) )

Moje dwa bobasy narazie mnie tylko łaskotają od czasu do czasu czuje w brzuszku jakby skrzydełka motylka... Ciekawe kiedy się rozkręca na dobre hehh...

reklama
Czerwińska w GynCentrum

W GynCentrum w Katowicach. Monitoringów miałam całą masę i przy iui i naturalnych próbach. Nikt nigdy do pęcherzyków mi się nie przyczepiał choć czasami wydaje mi się że były jajowate...

We wtorek mam punkcję ale lekarka stwierdziła, że nie wiadomo co z niej będzie bo moje pęcherzyki mają dziwne kształty. Nie są równe, okrągłe. Mogą oczywiście być w nich normalne komórki ale trudno powiedzieć bo lekarka twierdzi że pierwszy raz takie widzi...
Moka,nigdy,przenigdy nie spotkalam sie z opinia taka,ze ksztalt pecherzyka,ktory jest wypelnoiny plynem,ma wplyw na znajdujaca sie w nim komorke.Nie wiem co ma piernik do wiatraka,jesli komorki aie przy punkcji z nich odsysa i czysci i dopiero wtedy dokonuje wstepnej selekcji.moze byc tych pecherzykow za malo,moga byc za male,ale teoria twojego lekarza brzmi mi totalnie po japonsku.Wiec,albo Cie niepotrzebnie straszy,albo chce zrewocjunolowac in vitro;)nowa teoria spiskowa:p
postaram sie pozniej ogarnac temat i odezwe sie do ciebie:tak:

Do góry