walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Crio, bez...To bylo crio... chyba bez ovitrellu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Crio, bez...To bylo crio... chyba bez ovitrellu?
Bet HCG 0,3 mIU/ml :-((( czyli nic z tego prawda??
A miałaś robione jakieś badania immunologiczne??
0.3 to znak że coś się działo. Może zarodek "otarł sie" o ścianę macicy a może wyjątkowo pozna zaczyna implantacje. Musisz powtórzyć badane. Gdyby było 0 to trudno, pozamiatane ale jak coś drgnelo to warto to na wszelki wypadek sprawdzićMam jeszcze ostatniego mrozaka. To.co mogę juz odstawić chyba leki, pradwa?? Tylko ze.u mnie podobno wszystko jest ok,zarodki dobrej klasy takze... no nie wiem co jeszcze mozemy zrobic aby sie udalo... :-(
No a to plamienie wczoraj... jakby cien szansy na implantacje, sama nie wiem ale do pon nic nie odstawiaj!!!Crio, bez...
Encorton, tylko i zel Crinone, lureina 2 x 2 podjezykowo.Nie odstawiaj nic bez konsultacji.
Co dostawałas po transferze??
Encorton,clexane ,acard???
GratulujęDziewczynki dziś robiłam drugą weryfikacje bety wzrosła dużo 11dpt 324.200
Coś się zadziało... Nie odstawiaj nic i jeszcze raz zrób tą betę. Szansa niewielka, ale jest...Nie ma szans na późną implantacje zarodka przy tym bolu we wtorek....? :-( tylko szczerze mi tu.mowic dziewczyny!
a też jesteś u Zamory?Mi ostatnio na 15 zapłodniło się 8, 5 zamrozili z 3 dobie a 3 hodowali do 5 doby ale zatrzymały się w rozwoju
Ewentualnie jutro powtorz diagnostyka ma czynne labo w sbNo a to plamienie wczoraj... jakby cien szansy na implantacje, sama nie wiem ale do pon nic nie odstawiaj!!!