reklama
Dziewczyny czy Was podczas stymulacji też tak że tak powiem wydeło. Dziś zauważyłam że normalnie brzuchol mam jakbym już w ciąży była i to zaawansowanej i suty wielkie...
No niestety ja też tak miałam nic fajnego ale do przejścia
Te badania Cftr i Azf możesz zrobić w Mastermed Białystok na NFZSuper, ze trafiliście na konkretnego lekarza !! Bo boju Gosiu !!
My tez mielismy do wyboru z lekami lub bez i po przeliczeniu stwierdzilismy ze taniej bedzie samemu kupic, w umowie nie bylo nic jasno napisane jakie dawki leków obejmuje umowa. Ja przeliczalam te najwieksze dawki i wyszlo ok 700zl taniej niz klinika chciala.Tez tak mam na google mozesz wyszukac np sprzedam menopur i tam.jest strona jak dobrze pamietam sprzedajemy pl czasami ktos sie czegos pozbywa. W invicie jest tez pakiet za 13 lub 15 tys z lekami do stymulacji punkcji i po transferze bez ograniczen. Ale tez jesli padnie decyzja na ta klinike musze przekalkulowac czy sie oplaca
natalix0
Fanka BB :)
Wierzę,że jeszcze za szybko zrobiłaś. ....powtórz w poniedziałekbeta-HCG <0,100 mIU/ml 6dpt
tamiza
Też tak miałam ...niestety po punkcji (nie wiedzieć czemu ?) spuchlam jeszcze bardziej .Dziewczyny czy Was podczas stymulacji też tak że tak powiem wydeło. Dziś zauważyłam że normalnie brzuchol mam jakbym już w ciąży była i to zaawansowanej i suty wielkie...
Alfistka
Kochana Ty w 7dpt miałaś 91 to u mnie już by cokolwiek pokazałoWierzę,że jeszcze za szybko zrobiłaś. ....powtórz w poniedziałek
misis188
A jesli mogę zapytac to co było powodem? Jakie odczucia po Czerwińskiej? Też kurcze kiedys nad nia myślałam bo mają ośrodek jeden niedaleko i nie musiałabym do katowic jeździćDwa podejścia mialm u Gretki teraz przenosimy sie do czerwinskiej.
reklama
Ilona 88
A ilu dniowe były zarodeczki ? Były dwa podane?beta-HCG <0,100 mIU/ml 6dpt
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: