A kto jest jego zięciem????????? Nie mów, że Wyroba
Ja się wcześniej leczyłam zupełnie gdzieś indziej - na rakowickiej w L&L, byłam mega zadowolona ale oni kończą leczenie niepłodności na IUI. Z tego co widzę, to zajmują się bardziej chirurgią, nad czym ubolewam! Wszystkie badania, które robiłam u mojej ukochanej p. dr wziął pod uwagę a do ifv zlecił naprawdę "podstawową podstawę" więc tu akurat nie mogę się czepnąć. Co do godzin i opóźnień to wiadomo, że są ale sobie to tłumaczę tym, że nieraz dzwonimy tylko 1 dzień wcześniej, więc akurat mi to jakoś bardzo nie przeszkadza. Teraz mój jest na urlopie i wiz miałam u wyroby i weszłam AŻ 3 MIN WCZEŚNIEJ
Ale za to wyszłam po 2 min. Denerwuje mnie natomiast to, że mam milion pytań a doktorek centralnie wstaje i zaprasza do gabinetu pielęgniarek. Mój pierwszy transfer też był tylko przez kilka dni szczęśliwy... Jeśli chodzi o zarodki, to nie wiem czy to miało faktycznie jakiś wpływ, ale chciał nam wpisać w procedury zwykłe ICSI ale zapytałam o IMSI ze względu na obniżoną morfologię no i zrobili IMSI.