reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Ale mnie rozbawilas [emoji23][emoji23][emoji23] a raczej Twoj m[emoji6]
No mnie przycislo troche. Popilam ananasa melisa haha i tak mi burczalo po jelitach ze musialam isc. Wiem ze to pewno bez sensu strach no ale my to chyba w wiekszosci przewrazliwione[emoji6] kichnac sie tez boje[emoji23][emoji23]
Ja po transferze jak na złość cały czas kichalam [emoji58] i caly czas na kucaka [emoji12]
No nie wiem, właśnie Dziś napisałam rano ( i byłam pewna swojej decyzji) że zrobię dopiero w poniedziałek, a teraz sama już nie wiem... Dziewczyny pomyślicie,że jakaś niezrównoważona jestem czy coś ale ja jestem po prostu przerażona Boję się,że jak nie wyjdzie to będę się jeszcze łudzić... ostatnio miałam testować 13 dpt i i 11 dpt podczas aplikowania luteiny zobaczyłam krew na aplikatorze, chciałam teraz przejść ten moment ;-)
Nie namawiam ale ....[emoji12] blastke mrożona bym robiła juz w 7dpt, wydaje mi sie, ze nie jest to możliwe aby np w 9 dpt było 0 a 12dpt juz ładna beta, tak czy inaczej tylko przyrost sie liczy [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Pixie_Dixie
I tak, mam nowe zdjecie [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Dlatego napisalam conajmniej tyleWiesz myślę,że jest dużo,dużo więcej anonimowych i milczących w zaciszu swojego domu... [emoji14] Ale mi z Wami zdecydowanie lepiej ;-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
U mnie liczyl tak: 14+ilosc dni od transferu + wiek zarodkow w momencir transferu. Ale niektorym liczy normalnie z miesiaczki, nie wiem od czego to zalezyA możecie mi powiedzieć mniej więcej jak wiecie który wychodzi to tydzień według norm z labolatorium jest to 4 ale powiedzieli mi z mojej kliniki że jak już będe na wizycie to dr mi wszytsko powie bo po transferach z mrozaczków to inaczej się liczy bo moja wynik 128,1 ale normy są podane na ciąże naturalne starania
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Zostałaś ananasem?? ;-) No no pięknieJa po transferze jak na złość cały czas kichalam [emoji58] i caly czas na kucaka [emoji12]
Nie namawiam ale ....[emoji12] blastke mrożona bym robiła juz w 7dpt, wydaje mi sie, ze nie jest to możliwe aby np w 9 dpt było 0 a 12dpt juz ładna beta, tak czy inaczej tylko przyrost sie liczy [emoji6]
walczaca o szczescie
Oj ja się nie bardzo znam na tych hormonach... :/Dziewczynki 4dpt beta oczywiście 0 ale to norma ale estradiol 1360 a progesteron 58,78 nie za dużo przypadkiem? Estradiol mam mniejszy o tysiąc jednostek od ostatniego razu
walczaca o szczescie
Zobaczymy, jak się nic nie będzie nowego działo to chyba mnie namówiłyście na piątekJa po transferze jak na złość cały czas kichalam [emoji58] i caly czas na kucaka [emoji12]
Liv26
9mmSuper! Gratulacje! A jakie parametry dzidziusia?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
walczaca o szczescie
Okruszek ;-)
Podziel się: