reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki 4dpt beta oczywiście 0 ale to norma ale estradiol 1360 a progesteron 58,78 nie za dużo przypadkiem? Estradiol mam mniejszy o tysiąc jednostek od ostatniego razu :oo::oo:

reklama
Ale mnie rozbawilas [emoji23][emoji23][emoji23] a raczej Twoj m[emoji6]
No mnie przycislo troche. Popilam ananasa melisa haha i tak mi burczalo po jelitach ze musialam isc. Wiem ze to pewno bez sensu strach no ale my to chyba w wiekszosci przewrazliwione[emoji6] kichnac sie tez boje[emoji23][emoji23]

Ja po transferze jak na złość cały czas kichalam [emoji58] i caly czas na kucaka [emoji12]

No nie wiem, właśnie :p Dziś napisałam rano ( i byłam pewna swojej decyzji) że zrobię dopiero w poniedziałek, a teraz sama już nie wiem... Dziewczyny pomyślicie,że jakaś niezrównoważona jestem czy coś ale ja jestem po prostu przerażona :p Boję się,że jak nie wyjdzie to będę się jeszcze łudzić... ostatnio miałam testować 13 dpt i i 11 dpt podczas aplikowania luteiny zobaczyłam krew na aplikatorze, chciałam teraz przejść ten moment ;-)

Nie namawiam ale ....[emoji12] blastke mrożona bym robiła juz w 7dpt, wydaje mi sie, ze nie jest to możliwe aby np w 9 dpt było 0 a 12dpt juz ładna beta, tak czy inaczej tylko przyrost sie liczy [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

A możecie mi powiedzieć mniej więcej jak wiecie który wychodzi to tydzień według norm z labolatorium jest to 4 ale powiedzieli mi z mojej kliniki że jak już będe na wizycie to dr mi wszytsko powie bo po transferach z mrozaczków to inaczej się liczy bo moja wynik 128,1 ale normy są podane na ciąże naturalne starania
U mnie liczyl tak: 14+ilosc dni od transferu + wiek zarodkow w momencir transferu. Ale niektorym liczy normalnie z miesiaczki, nie wiem od czego to zalezy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po transferze jak na złość cały czas kichalam [emoji58] i caly czas na kucaka [emoji12]

Nie namawiam ale ....[emoji12] blastke mrożona bym robiła juz w 7dpt, wydaje mi sie, ze nie jest to możliwe aby np w 9 dpt było 0 a 12dpt juz ładna beta, tak czy inaczej tylko przyrost sie liczy [emoji6]

Zostałaś ananasem?? ;-) No no pięknie :p

Zobaczymy, jak się nic nie będzie nowego działo to chyba mnie namówiłyście na piątek :p

reklama
Do góry