reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki 4dpt beta oczywiście 0 ale to norma ale estradiol 1360 a progesteron 58,78 nie za dużo przypadkiem? Estradiol mam mniejszy o tysiąc jednostek od ostatniego razu :oo::oo:

reklama
Ale mnie rozbawilas [emoji23][emoji23][emoji23] a raczej Twoj m[emoji6]
No mnie przycislo troche. Popilam ananasa melisa haha i tak mi burczalo po jelitach ze musialam isc. Wiem ze to pewno bez sensu strach no ale my to chyba w wiekszosci przewrazliwione[emoji6] kichnac sie tez boje[emoji23][emoji23]

Ja po transferze jak na złość cały czas kichalam [emoji58] i caly czas na kucaka [emoji12]

No nie wiem, właśnie :p Dziś napisałam rano ( i byłam pewna swojej decyzji) że zrobię dopiero w poniedziałek, a teraz sama już nie wiem... Dziewczyny pomyślicie,że jakaś niezrównoważona jestem czy coś ale ja jestem po prostu przerażona :p Boję się,że jak nie wyjdzie to będę się jeszcze łudzić... ostatnio miałam testować 13 dpt i i 11 dpt podczas aplikowania luteiny zobaczyłam krew na aplikatorze, chciałam teraz przejść ten moment ;-)

Nie namawiam ale ....[emoji12] blastke mrożona bym robiła juz w 7dpt, wydaje mi sie, ze nie jest to możliwe aby np w 9 dpt było 0 a 12dpt juz ładna beta, tak czy inaczej tylko przyrost sie liczy [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

A możecie mi powiedzieć mniej więcej jak wiecie który wychodzi to tydzień według norm z labolatorium jest to 4 ale powiedzieli mi z mojej kliniki że jak już będe na wizycie to dr mi wszytsko powie bo po transferach z mrozaczków to inaczej się liczy bo moja wynik 128,1 ale normy są podane na ciąże naturalne starania
U mnie liczyl tak: 14+ilosc dni od transferu + wiek zarodkow w momencir transferu. Ale niektorym liczy normalnie z miesiaczki, nie wiem od czego to zalezy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po transferze jak na złość cały czas kichalam [emoji58] i caly czas na kucaka [emoji12]

Nie namawiam ale ....[emoji12] blastke mrożona bym robiła juz w 7dpt, wydaje mi sie, ze nie jest to możliwe aby np w 9 dpt było 0 a 12dpt juz ładna beta, tak czy inaczej tylko przyrost sie liczy [emoji6]

Zostałaś ananasem?? ;-) No no pięknie :p

Zobaczymy, jak się nic nie będzie nowego działo to chyba mnie namówiłyście na piątek :p

reklama
Do góry