reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrób jutro nie czekaj zobaczysz że będzie dobrze ja też mówiłam że będzie zle itd bo te bóle itd a mówie do męza dziś jak będzie nie Ok dajesz mi faje i pale paczkę a paczka teraz musi poczekać damy rade :)
Jutro to odpada bo jest 8 dzień, jak coś to piątek 9 dpt ;-) Oj to znaczy,że moje bóle też mogą świadczyć o powodzeniu ;-) Oby tak było ;-)

Jutro to odpada bo jest 8 dzień, jak coś to piątek 9 dpt ;-) Oj to znaczy,że moje bóle też mogą świadczyć o powodzeniu ;-) Oby tak było ;-)
Powiem ci że naczytałam się dużo że jak bóle to zle jak nie ma bóli też zle byłam pewna ze @ a tu psikus, pisałam do do gin to wspomniałam jej o tych bolach brzucha czasem w dole boli i jajnik raz zakłuje i tak jakby plecy ale łopatki napisała ze ze to normalne i zebym się nie stresowała.Wierze że i u ciebie będzie dobrze :)

A możecie mi powiedzieć mniej więcej jak wiecie który wychodzi to tydzień według norm z labolatorium jest to 4 ale powiedzieli mi z mojej kliniki że jak już będe na wizycie to dr mi wszytsko powie bo po transferach z mrozaczków to inaczej się liczy bo moja wynik 128,1 ale normy są podane na ciąże naturalne starania

Pogadaj jeszcze raz z tym lekarzem. Bo to nie tylko wazne ze antykoncepcyjne ale ich sklad tez sie chyba zmienia w zaleznosci od fazy cyklu, wiec nie wystarczy wziac kilka na chybil trafil, trzeba brac po kolei, a.w twoim przypadku tak jak lekarz zaleci.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Już wiem
Kontaktowalam się z klinika jak najbardziej mogę wziąść pogulki a po odstawieniu za 15 dni podejdę do transferu kolejnego

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry