Ja miałam też nie robić ale dziś mam wolne w pracy więc zrobiłam nie wytrzymałam, w piątek ide znowu robić ale to mąż odbierze już bo ja w pracy będę, budziłam sie w nocy bo myślałam że @ a tu luteinka mi wypływa ciągleOj dajesz nadzieję ;-) Ja mam w piątek 9 dpt 4 dniowego mrozaka i miałam nie robić bety, bo wydawało mi się za wcześnie ;-) a u Ciebie cudny wynik
reklama
natalix0
Fanka BB :)
I co jednak zrobisz ?Więcej dni szczęścia. ..Oj dajesz nadzieję ;-) Ja mam w piątek 9 dpt 4 dniowego mrozaka i miałam nie robić bety, bo wydawało mi się za wcześnie ;-) a u Ciebie cudny wynik
Szczescie1986
Teraz ja was się pytam czy waszym zdaniem pigułki anty. mogą zaszkodzić przy transferze naturalnym?? Chodzi o powstrzymanie okresu.. Będę w Polsce i jak tylko wrócę chce od razu podejść do transferu,a tak wychodzi, że okres dostanę akurat w Polsce??
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
I super,że zrobiłaś dwa dni szczęścia dłużej ;-) Jak jest beta to teraz będzie już tylko dobrze, zobaczysz ;-)Ja miałam też nie robić ale dziś mam wolne w pracy więc zrobiłam nie wytrzymałam, w piątek ide znowu robić ale to mąż odbierze już bo ja w pracy będę, budziłam sie w nocy bo myślałam że @ a tu luteinka mi wypływa ciągle
Do pozytywnej bety od punkcji [emoji16]Pijemy do transferu??!
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
M@gda
Moderatorka
Musisz.spytac lekarza... serio, odkad tu jestem nie slyszalam zeby ktoras tak robila...Teraz ja was się pytam czy waszym zdaniem pigułki anty. mogą zaszkodzić przy transferze naturalnym?? Chodzi o powstrzymanie okresu.. Będę w Polsce i jak tylko wrócę chce od razu podejść do transferu,a tak wychodzi, że okres dostanę akurat w Polsce??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
Ja nie mam pojęcia. ...Teraz ja was się pytam czy waszym zdaniem pigułki anty. mogą zaszkodzić przy transferze naturalnym?? Chodzi o powstrzymanie okresu.. Będę w Polsce i jak tylko wrócę chce od razu podejść do transferu,a tak wychodzi, że okres dostanę akurat w Polsce??
Szczescie1986
Kiedyś lekarz mi przepisał pigułki na opóźnienie... Gdy kazał je odstawić dostałam okres po 8 dniach i wtedy po kolejnych 8 podeszłym pod transfer.... Hmmm sama nie wiem.co robicMusisz.spytac lekarza... serio, odkad tu jestem nie slyszalam zeby ktoras tak robila...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niee ja mialam 9dpt bete 145 czy 150 i jedna Zosia [emoji5]Może sie podzielił [emoji3]
reklama
Raczej nie bliźniaki ale nigdy nic nie wiadomo [emoji6]mogą być bliżniaki to chyba była by większa beta ale nie znam sie jestem happy oby za 2 dni byl przyrost , jeszcze mamy 4 mrożaczki
Podziel się: