blasocysta 5.1.23 - dniowy? Oj dajesz nadzieję ;-) Ja mam w piątek 9 dpt 4 dniowego mrozaka i miałam nie robić bety, bo wydawało mi się za wcześnie ;-) a u Ciebie cudny wynik
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
GratulacjeDzis 9 dn po transferze z mrożaczków zrobiłam bete pozytywna 128.1
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
No pięknie! Teraz będzie przyrost i już tylko piękne chwile przed Wami! Aj ale zazdroszczę Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;-) Ja bym chyba całą dobę płakała ;-)blasocysta 5.1.2
natalix0
Ja w 9dpt miałam 267 i pytałam lekarza czy istnieje prawdopodobieństwo, że zarodek sie podzielił(bo w 7 dpt miałam 91 i ta beta jakoś szybko rośnie ),to powiedział, że jest ale bardzo mała. ....ale że zdarzają się takie przypadki ze nawet na 3 się dzielą Ale chyba nie tak ważny jest wynik, jak odpowiedni przyrostMoże sie podzielił [emoji3]
natalix0
Ojj będziesz płakała. ...juz niedługoNo pięknie! Teraz będzie przyrost i już tylko piękne chwile przed Wami! Aj ale zazdroszczę Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;-) Ja bym chyba całą dobę płakała ;-)
dziękuje nie spodziewałam sie bo pobolewał mnie brzuch w dole i pobolewa ale ginek mówiła ze tak może być 2 dni po transferze piersi teraz nic i czasem kłuje jajnik oby było wszytsko dobrzeNo pięknie! Teraz będzie przyrost i już tylko piękne chwile przed Wami! Aj ale zazdroszczę Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;-) Ja bym chyba całą dobę płakała ;-)
mówiła że mam sie nie stresować itd myślałam że to bóle na @ bo wczoraj powinna przyjśćdziękuje nie spodziewałam sie bo pobolewał mnie brzuch w dole i pobolewa ale ginek mówiła ze tak może być 2 dni po transferze piersi teraz nic i czasem kłuje jajnik oby było wszytsko dobrze
Najgorzej że będę w pracy wynik mąż odbierze a ja będę siedziała jak na szpilachJa w 9dpt miałam 267 i pytałam lekarza czy istnieje prawdopodobieństwo, że zarodek sie podzielił(bo w 7 dpt miałam 91 i ta beta jakoś szybko rośnie ),to powiedział, że jest ale bardzo mała. ....ale że zdarzają się takie przypadki ze nawet na 3 się dzielą Ale chyba nie tak ważny jest wynik, jak odpowiedni przyrost
M@gda
Moderatorka
To duża rodzina bedziemogą być bliżniaki to chyba była by większa beta ale nie znam sie jestem happy oby za 2 dni byl przyrost , jeszcze mamy 4 mrożaczki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
natalix0
Będzie przyrost. ..nie ma innej opcji Jak juz zaskoczyło, to musi być tylko dobrze!Najgorzej że będę w pracy wynik mąż odbierze a ja będę siedziała jak na szpilach
Podziel się: