reklama
M@gda
Moderatorka
A oto i onaCzarnych kotów prosze nie mieszać, jakbym tak na to patrzyła to miałam bym meeeeega pecha, a moja najpiękniejsza czarna Furia kręci mi się pod nogami cały czas.
A to wszystkie moje pieszczochy.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mi sie uda dzieki temu to Ci oddam moje palce [emoji3]uuuooo to jeszcze za wizyty i transfery niewpisane też będę trzymać! No bez paluchów z pracy wrócę
M@gda
Moderatorka
Większość z nas ma niepłodność idiopatyczną (słownik chce mi zmienić idiopatyczną na idiomatyczną albo idiotyczną )Dziewczyny, a czy są wśród Was kobietki z tzw. niepłodnością idiopatyczną, którym in vitro przyniosło szczęście?
dżoasia
Fanka BB :)
haha niezłe stadko ładniuche !!!A oto i ona
A to wszystkie moje pieszczochy.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Fanka BB :)
Wolę, żebyś mnie brzuchem zaraziłaJak mi sie uda dzieki temu to Ci oddam moje palce [emoji3]
M@gda
Moderatorka
To nie od czarnego kota... wiecie, że czarne koty, mają najmniejsze szanse na znalezienie domu własnie przez takie przesądy Ja Furię brałam z fundacji, gdzie przede mną nikt o nią nawet nie zapytał...Jak ostatnio jechałam na wizytę to dziad jeden chciał mi przelecieć centralnie przed maską ale zawrócił a pecha i tak miałam!
reklama
M@gda
Moderatorka
Spoko, poczekamy na ciocię dżoasięDobra dziewczyny ja się zbieram do pracy, jak wrócę to mają tu być same dobre wiadomości! No i żadnych narkoparty bez cioci dżoasi nie urządzać
Podziel się: