reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czytałam właśnie ulotkę tych nowych zastrzyków i tam piszą że bierze się je do dnia pobrania a mi tylko trzy przepisała i gonal i menopur też mam wyliczony do czwartku... To już w czwartek ona by chciała pobranie mi robić? Kurczę nic nie mówiła a ja załamana tymi nierównomiernymi pęcherzykami już o nic nie zapytałam...
Pewnie nie, przedłuży Ci stymulacje jak będzie taka potrzeba lub ustali dzień punkcji w czwartek. tych zastrzyków przeciw pękaniu 5 mialam. Spokojnie, poza tym 36h przed punkcja zastrzyk ovitrelle.

reklama
a jeszcze mam pytanie do kobitek ktore szły/idą długim protokolem. czy czesto są monitoringi w dlugim protokole? jestescie na L4 czy pracujecie?

reklama
Czytałam właśnie ulotkę tych nowych zastrzyków i tam piszą że bierze się je do dnia pobrania a mi tylko trzy przepisała i gonal i menopur też mam wyliczony do czwartku... To już w czwartek ona by chciała pobranie mi robić? Kurczę nic nie mówiła a ja załamana tymi nierównomiernymi pęcherzykami już o nic nie zapytałam...
Mi przepisywali na bieżąco - od wizyty do wizyty. Nie mogą przepisywać "na zapas" bo to za silne leki

Do góry