reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czytałam właśnie ulotkę tych nowych zastrzyków i tam piszą że bierze się je do dnia pobrania a mi tylko trzy przepisała i gonal i menopur też mam wyliczony do czwartku... To już w czwartek ona by chciała pobranie mi robić? Kurczę nic nie mówiła a ja załamana tymi nierównomiernymi pęcherzykami już o nic nie zapytałam...
Pewnie nie, przedłuży Ci stymulacje jak będzie taka potrzeba lub ustali dzień punkcji w czwartek. tych zastrzyków przeciw pękaniu 5 mialam. Spokojnie, poza tym 36h przed punkcja zastrzyk ovitrelle.

reklama
a jeszcze mam pytanie do kobitek ktore szły/idą długim protokolem. czy czesto są monitoringi w dlugim protokole? jestescie na L4 czy pracujecie?

reklama
Czytałam właśnie ulotkę tych nowych zastrzyków i tam piszą że bierze się je do dnia pobrania a mi tylko trzy przepisała i gonal i menopur też mam wyliczony do czwartku... To już w czwartek ona by chciała pobranie mi robić? Kurczę nic nie mówiła a ja załamana tymi nierównomiernymi pęcherzykami już o nic nie zapytałam...
Mi przepisywali na bieżąco - od wizyty do wizyty. Nie mogą przepisywać "na zapas" bo to za silne leki

Do góry