Justyna3007
Fanka BB :)
biore estrofem od 2 dc i w 10 zwiększył mi dawkę na 3x1 i dołożył maxon ale za dużo to nie pomogłoJa endometrium bralam estrofem dopochwowo i uroslo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
biore estrofem od 2 dc i w 10 zwiększył mi dawkę na 3x1 i dołożył maxon ale za dużo to nie pomogłoJa endometrium bralam estrofem dopochwowo i uroslo...
dzisiaj jest 13 dc a z wielkościa to każdy lekarz mówi inaczej jeden że od 7 drugi że od 7,5 więc juz sama nie wiemA który to dzień cyklu? Od jakiej wielkości endometrium robią u Was transfer?
WIELKI DZIEŃ!!
@Alfistka @meg86 - dziewczyny doczekałyście się swoich upragnionych transferów!!!! Życzę wam, żeby wszystko się udało, kropeczki z wami zostały i kochały was mocno przez 9 miesięcy a potem przez dłuuuugie lata
@oska - spokojnych połówkowych, bez sensacji, z samymi dobrymi newsami
@Vinszka - pięknego podglądania!!!
No i... czekamy na wieści od was i fotki
Trzymamy kciuki!!!!
No to cudne wiadomości :-)))U nas wszytko ok. Mierzymy ponad jeden centymetr Serduch pikało, a kolejna wizyta na poniedziałek, aby prowadzić ciążę.
Estrofem niedługo odstawiamy, a dawka luteiny ponownie zmniejszona.
Cudownie to dbajcie teraz o siebie :-)Dziewczyny już po wizycie. Moje Skarby zdrowe. I potwierdzone, że pod sercem siedzą Sara i Tobiasz. Do końca się bałam, ze coś się zmieni [emoji6]. Maluchy mają po ok 300g. Zdjęcia nie wstawię, bo nie mam jakichś sensowny. A Tobinek to już całkiem zakrył się łapkami. A Saruńka ziewała i pomachała rączka. Serce się roztapia normalnie...[emoji7][emoji7][emoji7]Kocham nad życie [emoji7][emoji11]
Samej mi trudno uwierzyć, że ten czas tak pędzi. Aż trochę żal. Ważne, że Maluchy zdrowe[emoji7]Już takie duże Twoje dzieci? Ale ten czas leci. ... bosko
[emoji127] 28.10.2017
Wspaniale. Dbaj teraz o Was[emoji7] [emoji9]U nas wszytko ok. Mierzymy ponad jeden centymetr Serduch pikało, a kolejna wizyta na poniedziałek, aby prowadzić ciążę.
Estrofem niedługo odstawiamy, a dawka luteiny ponownie zmniejszona.
Suuuper. To musi być cudowne uczucieDziewczyny już po wizycie. Moje Skarby zdrowe. I potwierdzone, że pod sercem siedzą Sara i Tobiasz. Do końca się bałam, ze coś się zmieni [emoji6]. Maluchy mają po ok 300g. Zdjęcia nie wstawię, bo nie mam jakichś sensowny. A Tobinek to już całkiem zakrył się łapkami. A Saruńka ziewała i pomachała rączka. Serce się roztapia normalnie...[emoji7][emoji7][emoji7]Kocham nad życie [emoji7][emoji11]
Fakt, tyle walczylysmy o ciążę a ona tak szybko mija ale co raz bliżej do spotkania z naszymi babelkami. Ja wczoraj zaczęłam juz 26 tc [emoji44]Samej mi trudno uwierzyć, że ten czas tak pędzi. Aż trochę żal. Ważne, że Maluchy zdrowe[emoji7]
możesz jeszcze jeść avocado, tłuste ryby, suszone morele...Hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i niestety moje endometrium ruszyło ale słabo mam 6,7 zwiększyła mi dawkę maxon-u jem orzechy piję czerwone wino nastepna wizyta konrtolna w poniedziałek
Może wy mi jeszcze coś podpowiecie co mam zrobić aby mi jeszcze troszkę podskoczyło