reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja przy pierwszych 2 podejsciach powiedzialam chcialam byc w porzadku zeby nie bylo problemu ze musze wziasc wolne. I po 2 nieudanym podejsciu wracam a tu lekarz z ktorym pracuje a co ty tu robisz ja na to o co chodzi a on znaczy ze sie nie udalo skoro wrocilas do pracy a mi kapara na biurko spadla. I odpowiedzialam jak widac a skad wie. Wiec powiedzial ze oddzialowa na odprawie wszystkim lekarzom powiedziala czemu mnie nie ma :( mowil ze wszystkim bylo glupio bo to rzeczy ktorych sie nie przekazuje ale skoro juz sie dowiedzieli w tak idiotyczny sposob to trzymali mocno kciuki. Chcesz byc w porzadku a tu tak wychodzi wiec o 3 podejsciu juz nikt nie wiedzial
Słabo, przykro mi, ze tak cie potraktowala. jak widac moj przelozony ma wiecej taktu...

Ja przy pierwszych 2 podejsciach powiedzialam chcialam byc w porzadku zeby nie bylo problemu ze musze wziasc wolne. I po 2 nieudanym podejsciu wracam a tu lekarz z ktorym pracuje a co ty tu robisz ja na to o co chodzi a on znaczy ze sie nie udalo skoro wrocilas do pracy a mi kapara na biurko spadla. I odpowiedzialam jak widac a skad wie. Wiec powiedzial ze oddzialowa na odprawie wszystkim lekarzom powiedziala czemu mnie nie ma :( mowil ze wszystkim bylo glupio bo to rzeczy ktorych sie nie przekazuje ale skoro juz sie dowiedzieli w tak idiotyczny sposob to trzymali mocno kciuki. Chcesz byc w porzadku a tu tak wychodzi wiec o 3 podejsciu juz nikt nie wiedzial
niestety ludzie sobie szukają sensacji i często się nimi karmią. trzeba robić swoje :)

O pani czego ja nie robilam od prawie 2 tygodni zeby przyszla jak najszybciej!!!
Ale dzis juz u mnie swieto - przestraszyla sie ze mam na pon wizyte i w koncu przed chwila przylazla! Czyli od jutra dieta winno-orzechowa :) :) :) No jak ja się cieszę:p Po raz pierwszy od 7 lat ciesze sie ze przyszla... ufff :)
No tp my razem z Toba :-)))

Dobra wjade gondolom albo krzesełkowymi ale wtedy wszyscy będą podejżewać że ze mną coś jest nie tak. bo Iwona to zawsze zaiwaniała po górach, bez zadyszki. My nikomu nie chcieliśmy nic mówić, żeby nie zapeszyć.
To mozesz zrezygnowac z wyjadzu. Powiedz w ostatniej chwili ze jakiejs sraczku dostalas czy cos tam. Ja bym na twoim miejscu dobrze sie zastanowila... pomysl ile czasu czekalas na ta chwile kiedy beta bedzie w koncu dodatnia... ile nerwow, zdrowia i kasy poszlo... nie mowie ze cos ci sie stanie ale lepiej dmuchac na zimne.

reklama
Nie martw się, będzie dobrze :):) ja właśnie się dowiedziałam, że zostały mi z 5-ciu 2 zarodki dobrej klasy i obydwa jutro biorę :):)
Ale super! Dwa to wymarzona liczba[emoji7][emoji7] ja sie boje tak bardzo i mam nadzieje ze moje komoreczki walcza teraz dzielnie. To oczekiwanie na jutrzejszy telefon czy ktores z moich 3 sie zaplodnilo to jakis koszmar..

Do góry