Okropny ten czerwiec dla wielu z nas[emoji22] tak mi przykro[emoji20]No niestety dziewczyny <0,1. [emoji24]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Nina001
Fanka BB :)
Mam jeszcze 2, ale nie mam nadziei w tej chwili ze sie z którymkolwiek uda! Crio jest szansa nawet powyżej 40% skoro jest tak duża szansa to czemu nam sie nie udało. Mamy już jedno dziecko co sie mogło takiego zmienić ze sie nie udaje. [emoji30][emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mruch, w poniedziałek przeżywałam podobną rozpacz co Ty
Wiele z nas wie jakie to okropne uczucie...
adunnnia90
Bardzo mi przykro [emoji20]No niestety dziewczyny <0,1. [emoji24]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
Odpocznij.....zdobędziesz nowe siły do walki. ...to wszystko chyba jest loteria...Mam jeszcze 2, ale nie mam nadziei w tej chwili ze sie z którymkolwiek uda! Crio jest szansa nawet powyżej 40% skoro jest tak duża szansa to czemu nam sie nie udało. Mamy już jedno dziecko co sie mogło takiego zmienić ze sie nie udaje. [emoji30][emoji24]
Bardzo mi przykro...[emoji22] [emoji22] Tylko broń Boże się nie poddawaj.No niestety dziewczyny <0,1. [emoji24]
Alfistka
No niestety dziewczyny <0,1. [emoji24]
Przykro mi Kochana.....
Ale dołożymy Cię do kwietniowych porodówek za to
Nie smuć się my też to przechodziłyśmy, teraz zrób co chcesz, zaszalej, zrób co chcesz i zbieraj siły od nowa i jaaazda!!!
Mruch
Przykro mi Kochana.....
Ale dołożymy Cię do kwietniowych porodówek za to
Nie smuć się my też to przechodziłyśmy, teraz zrób co chcesz, zaszalej, zrób co chcesz i zbieraj siły od nowa i jaaazda!!!
Raczej do Majowych, bo odpuszczam w przyszłym miesiącu potrzebuje przerwy. Jadę na wakacje 19 lipca poszaleje. Uchleje sie, już zapaliłam papierosa bo sie załamałam po tej informacji. Poddać sie nie poddam. Mam jeszcze 2 próby. To wszystko jest takie trudne! Zastanawiam sie nad zmiana lekarza. Zaciągnięciem innej opinii.
gosia321
No raczej bo pozniej to nie wiadomo jak bedzie jak w ciazy bedziesz. Ja i przy dlugim i przy krotkim dopoki nie bolaly mnie w trakcie jajniki to uzywalam do woliWiem, że to stare pytanie ale kto pyta nie błądzi a ja lubię pytać
czy mogę się kochać w krótkim protokole w trakcie stymulacji?
W długim mi nie pozwoliła, bo mogły popękać pęcherzyki, a skoro za tydzień pewnie dopiero punkcja (nie znam się bo to pierwszy raz ten krótki) to mogę w weekendzik jakiś seksik odwalić czy celibat?
reklama
gosia321
Lol gratulacje ale piekny wynik ❤❤Dzwonili z kliniki. Mam zamrożonych 10 blastek! Popłakalam się ze szczęścia Tylko jak ja teraz wytrzymam do sierpnia!
Podziel się: