Vinszka
Fanka BB :)
Zapłodnili wszystkie. A czy były wskazania to w sumie nie wiem. Może dlatego, ze mój mąż ma słabe nasienie.
Hmm, u nas też słabe, a mogliśmy tylko 6 zapłodnić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapłodnili wszystkie. A czy były wskazania to w sumie nie wiem. Może dlatego, ze mój mąż ma słabe nasienie.
Jak to nie będzie jakiś dziki szał to mi sie wydaje, że możesz Pęcherzyki jeszcze pewno małe. Zresztą do zapładniania potrzebne jest świeże nasienie My się seksiliśmy 3 dni przed punkcją, tylko że z gumkąWiem, że to stare pytanie ale kto pyta nie błądzi a ja lubię pytać
czy mogę się kochać w krótkim protokole w trakcie stymulacji?
W długim mi nie pozwoliła, bo mogły popękać pęcherzyki, a skoro za tydzień pewnie dopiero punkcja (nie znam się bo to pierwszy raz ten krótki) to mogę w weekendzik jakiś seksik odwalić czy celibat?
Ale pomogłoHmm, u nas też słabe, a mogliśmy tylko 6 zapłodnić.
OOO ładny wynik Szykuj brzucha bo 10 to niezłe wyzwanieDzwonili z kliniki. Mam zamrożonych 10 blastek! Popłakalam się ze szczęścia Tylko jak ja teraz wytrzymam do sierpnia!
Żadna mi nt tego seksu nie odpowiedziała? Dziewczynki wiecie coś na ten temat przy krótkim protokole (chodzi mi o to, że bez antyków przecież)
Mruch a masz już wyniki?? We nie trzym w niepewnościMi lekarz tez nie zabraniał, ale radził z zabezpieczeniem typu prezerwatywa, na wszelki wypadek żeby problemu nie było [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale pomogło
Mruch a masz już wyniki?? We nie trzym w niepewności
Czekamy...Podpinam się. Weszłam szybciej przed 16, bo myślałam, że może już coś będzie wiadomo