reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jestem totalnie wystraszona. Jak wiecie, jestem po trzech ciążach pozamacicznych - wycięte oba jajowody.
Teraz jestem w ciąży - badanie bety zgodnie ze wskazaniami kliniki powtórzyłam tylko raz.
Były Ok.
Nie kazali juz powtarzać i iść do lekarza ba usg w 25 dpt.
Od wczoraj wieczora ćmi mnie coraz mocniej lewa strona - taki tępy znajomy ból. Po tej stronie nie było owulacji.
Boje sie, ze przy moim pechu to może byc znowu pozamaciczna...
Jestem spanikowana...
Aktualnie jestem w trasie nad morze i juz mysle o tym w którym szpitalu wyląduje...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wierzę, że to nie cp. Skoro nie masz jajowodow to szansę na cp nie są aż tak wielkie, oczywiście zdarzają się cp umiejscowione gdzie indziej ale to rzadkość. Musisz być dobrej myśli i koniecznie daj znać jak coś się wyjaśni.

reklama
------------------------------------------------Diagnostyka-------Synevo -----------ALAB
antykoagulant tocznia ------------------------80zł ------------ 96zł---------------113zł
p-c. antykardiolipinowe IgG i IgM :--------100zł------------162zł------------- 90zł
p-c.przeciwjądrowe ANA --------------------- ? ------------- 70zł --------------47zł
p-c.przeciwplemnikowe ASA ---------------90zł --------------142zł-------------84zł
subpopulacje limfocytów
(in.profil limfocytarny podstawowy) --------210zł-------------380zł------------ 350zł
p-c. przeciwłożyskowe ---------------------- 100zł-------------110zł ------------150zł
p-c. blokujące -test MLR ---------------------- - ---------------160zł -------------- -

*Ceny mogą być zmienne w zależności od miejscowości (powyższe są dla Wawy).
*ALAB- na stronie internowej jest cennik (kupując badania on-line jest taniej).

Ostatnia edycja:
Do góry