reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie Pani doktor powiedziała,że to nasza decyzja i nie widzi przeciwwskazań, ja myślę,że jak będę mogła już w lipcu to przytulam jednego a jak będę musiała czekać do sierpnia to wtedy dwa :-) Natomiast mój M mówi,że można postawić wszystko na jedną kartę i dwa na raz :-)
Mój lekarz kazał mi odczekać jeden cykl po pierwszym transferze tak więc wyjścia nie mam, w sierpniu startujemy znowu. Niebawem znów będziesz miała kropka w brzuchu, ekscytujący moment! ;)

reklama
Dwa dni po transferze ból pleców i brzucha okresowy....Czy któraś z Was miała tak szybko te wstrętne uczucie i mimo to się udało? Zaczęłam brać nospe, pomaga, ale mimo to martwią mnie te bóle. ...

Jeśli mogę zapytać, jaka jest u Was diagnoza? U mnie niestety- niepłodność idiopatyczna...dlatego sama rozszerzam diagnostykę o immunologie;)
Trzymam kciuki żeby maluch został na długo:)
Pewnie,że możesz. U nas czynnik męski - mała ilość. Ja też się zastanawiałam nad dodatkowymi badaniami, ale na razie to odpuściłam i zobaczymy co będzie dalej :-) Ty już zrobiłaś immunologiczne?

Pewnie,że możesz. U nas czynnik męski - mała ilość. Ja też się zastanawiałam nad dodatkowymi badaniami, ale na razie to odpuściłam i zobaczymy co będzie dalej :-) Ty już zrobiłaś immunologiczne?
Pierwszą część badań zamierzam zrobić w sobotę. Niestety czeka mnie jeżdżenie po 3 różnych laboratoriach. Nie bardzo mogę urwać się z pracy w godzinach rannych gdy jest otwarty punkt pobrań, za tydzień będę miała taką możliwość i zajmę się tym jak należy;) Robię badania by nie nakręcać się negatywnie przed kolejnym transferem;) Gdy nie zna się potencjalnej przyczyny braku ciąży to różne myśli przychodzą do głowy :p

reklama
Pierwszą część badań zamierzam zrobić w sobotę. Niestety czeka mnie jeżdżenie po 3 różnych laboratoriach. Nie bardzo mogę urwać się z pracy w godzinach rannych gdy jest otwarty punkt pobrań, za tydzień będę miała taką możliwość i zajmę się tym jak należy;) Robię badania by nie nakręcać się negatywnie przed kolejnym transferem;) Gdy nie zna się potencjalnej przyczyny braku ciąży to różne myśli przychodzą do głowy :p
No domyślam się, że sprawdzacie wszystko :-) I prawidłowo, lipiec szybciej zleci i już będziesz przygotowywać się do transferu :D

Do góry