reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie Pani doktor powiedziała,że to nasza decyzja i nie widzi przeciwwskazań, ja myślę,że jak będę mogła już w lipcu to przytulam jednego a jak będę musiała czekać do sierpnia to wtedy dwa :-) Natomiast mój M mówi,że można postawić wszystko na jedną kartę i dwa na raz :-)
Mój lekarz kazał mi odczekać jeden cykl po pierwszym transferze tak więc wyjścia nie mam, w sierpniu startujemy znowu. Niebawem znów będziesz miała kropka w brzuchu, ekscytujący moment! ;)

reklama
Dwa dni po transferze ból pleców i brzucha okresowy....Czy któraś z Was miała tak szybko te wstrętne uczucie i mimo to się udało? Zaczęłam brać nospe, pomaga, ale mimo to martwią mnie te bóle. ...

Jeśli mogę zapytać, jaka jest u Was diagnoza? U mnie niestety- niepłodność idiopatyczna...dlatego sama rozszerzam diagnostykę o immunologie;)
Trzymam kciuki żeby maluch został na długo:)
Pewnie,że możesz. U nas czynnik męski - mała ilość. Ja też się zastanawiałam nad dodatkowymi badaniami, ale na razie to odpuściłam i zobaczymy co będzie dalej :-) Ty już zrobiłaś immunologiczne?

Pewnie,że możesz. U nas czynnik męski - mała ilość. Ja też się zastanawiałam nad dodatkowymi badaniami, ale na razie to odpuściłam i zobaczymy co będzie dalej :-) Ty już zrobiłaś immunologiczne?
Pierwszą część badań zamierzam zrobić w sobotę. Niestety czeka mnie jeżdżenie po 3 różnych laboratoriach. Nie bardzo mogę urwać się z pracy w godzinach rannych gdy jest otwarty punkt pobrań, za tydzień będę miała taką możliwość i zajmę się tym jak należy;) Robię badania by nie nakręcać się negatywnie przed kolejnym transferem;) Gdy nie zna się potencjalnej przyczyny braku ciąży to różne myśli przychodzą do głowy :p

reklama
Pierwszą część badań zamierzam zrobić w sobotę. Niestety czeka mnie jeżdżenie po 3 różnych laboratoriach. Nie bardzo mogę urwać się z pracy w godzinach rannych gdy jest otwarty punkt pobrań, za tydzień będę miała taką możliwość i zajmę się tym jak należy;) Robię badania by nie nakręcać się negatywnie przed kolejnym transferem;) Gdy nie zna się potencjalnej przyczyny braku ciąży to różne myśli przychodzą do głowy :p
No domyślam się, że sprawdzacie wszystko :-) I prawidłowo, lipiec szybciej zleci i już będziesz przygotowywać się do transferu :D

Do góry