reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Na pewno się uda;) u nas też ż armia były spore problemy a na 6 dojrzałych jajek udało się zaplodnic 5 komórek ż czego mamy 4 blastusie;) dr był w szoku;) a jednak da się;) także u was się też uda

Inaczej być nie może ! Wiara czyni cuda ...
Szkoda tylko że czas tak wolno płynie

reklama
Tak, wszystkie zarodki byly piekne 5 dniowe blastki...
To może faktycznie jak są 2 podobnej klasy to sobie jakoś pomagają a jak różne, to i organizm inaczej reaguje...tak czy inaczej ja teraz będę pytała doktorka czy pozwoli nam przygarnąć 2 Kropusie - mamy jeszcze 4 pięciodniowe i 1 sześciodniową blastusie i nie chce mi się siedziec w pieluchach przez 10 lat :D A tak serio to naprawdę marzą mi się bliźniaki... ehhh

Super wynik jezelir chodzi o jajca :-) Na pewno uda się znaleźć tego szczęśliwego mocarza u M ;-) trzymamy kciuki
Dziękuję mocno w to wierzę ...
A Tak swoją drogą to wynik jajcow jeśli chodzi o ilość też mnie bardzo pozytywnie zaskoczył
Jeśli chodzi o "mocarzy " to najważniejsze że w ogóle są !!! Trochę je wzmocnimy i z pewnością dadzą radę !

Dziękuję mocno w to wierzę ...
A Tak swoją drogą to wynik jajcow jeśli chodzi o ilość też mnie bardzo pozytywnie zaskoczył
Jeśli chodzi o "mocarzy " to najważniejsze że w ogóle są !!! Trochę je wzmocnimy i z pewnością dadzą radę !
Musisz dobrze mężusia podkarmiać - oprócz tabletek duuuużo naturalnych witaminek i ruchu :) Będzie dobrze!

Moja Pani dr powiedziała że można brać dwa ale tylko wtedy gdy są takiej samej albo bardzo zbliżonej klasy. Inaczej podobno właśnie organizm skupia się na usunięciu słabszego i ten silniejszy nie ma szans się utrzymać. Badania były robione tylko na zwierzętach.

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Jeśli mogę się wtrącić to mnie był transfer zupełnie różnych klas zarodków a mianowicie 5.1.1 i 5.2.3. U mnie utrzymały sie oba i co więcej równo rosną i super się rozwijają. Nie znam badań na ten temat

[emoji127] 28.10.2017

A kiedy podchodzicie do następnej próby? Masz jeszcze jednego mrozaczka, tak?
Mielismy 2 blatki podane na swiezo i jeszcze 4 na zimowiskach.
Teraz mamy jeszcze 2 mrozaki z 6 dnia i wlasnie lekarz proponuje 2 ale po przeczytaniu tego artykulu sie zastanawiam grubo... nie wiem jeszcze kiedy podejdziemy, ale chyba latem teraz jakos - moze w lipcu a moze w sierpniu.

reklama
Mielismy 2 blatki podane na swiezo i jeszcze 4 na zimowiskach.
Teraz mamy jeszcze 2 mrozaki z 6 dnia i wlasnie lekarz proponuje 2 ale po przeczytaniu tego artykulu sie zastanawiam grubo... nie wiem jeszcze kiedy podejdziemy, ale chyba latem teraz jakos - moze w lipcu a moze w sierpniu.
Ja bym chyba nie miała wątpliwości :D Tym bardziej, że za pierwszym razem udało się Wam właśnie z dwoma... Decyzja należy do Was :) Trzymam kciuki!!

Do góry