reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na pewno się uda;) u nas też ż armia były spore problemy a na 6 dojrzałych jajek udało się zaplodnic 5 komórek ż czego mamy 4 blastusie;) dr był w szoku;) a jednak da się;) także u was się też uda

Inaczej być nie może ! Wiara czyni cuda ...
Szkoda tylko że czas tak wolno płynie

reklama
Tak, wszystkie zarodki byly piekne 5 dniowe blastki...
To może faktycznie jak są 2 podobnej klasy to sobie jakoś pomagają a jak różne, to i organizm inaczej reaguje...tak czy inaczej ja teraz będę pytała doktorka czy pozwoli nam przygarnąć 2 Kropusie - mamy jeszcze 4 pięciodniowe i 1 sześciodniową blastusie i nie chce mi się siedziec w pieluchach przez 10 lat :D A tak serio to naprawdę marzą mi się bliźniaki... ehhh

Super wynik jezelir chodzi o jajca :-) Na pewno uda się znaleźć tego szczęśliwego mocarza u M ;-) trzymamy kciuki
Dziękuję mocno w to wierzę ...
A Tak swoją drogą to wynik jajcow jeśli chodzi o ilość też mnie bardzo pozytywnie zaskoczył
Jeśli chodzi o "mocarzy " to najważniejsze że w ogóle są !!! Trochę je wzmocnimy i z pewnością dadzą radę !

Dziękuję mocno w to wierzę ...
A Tak swoją drogą to wynik jajcow jeśli chodzi o ilość też mnie bardzo pozytywnie zaskoczył
Jeśli chodzi o "mocarzy " to najważniejsze że w ogóle są !!! Trochę je wzmocnimy i z pewnością dadzą radę !
Musisz dobrze mężusia podkarmiać - oprócz tabletek duuuużo naturalnych witaminek i ruchu :) Będzie dobrze!

Moja Pani dr powiedziała że można brać dwa ale tylko wtedy gdy są takiej samej albo bardzo zbliżonej klasy. Inaczej podobno właśnie organizm skupia się na usunięciu słabszego i ten silniejszy nie ma szans się utrzymać. Badania były robione tylko na zwierzętach.

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Jeśli mogę się wtrącić to mnie był transfer zupełnie różnych klas zarodków a mianowicie 5.1.1 i 5.2.3. U mnie utrzymały sie oba i co więcej równo rosną i super się rozwijają. Nie znam badań na ten temat

[emoji127] 28.10.2017

A kiedy podchodzicie do następnej próby? Masz jeszcze jednego mrozaczka, tak?
Mielismy 2 blatki podane na swiezo i jeszcze 4 na zimowiskach.
Teraz mamy jeszcze 2 mrozaki z 6 dnia i wlasnie lekarz proponuje 2 ale po przeczytaniu tego artykulu sie zastanawiam grubo... nie wiem jeszcze kiedy podejdziemy, ale chyba latem teraz jakos - moze w lipcu a moze w sierpniu.

reklama
Mielismy 2 blatki podane na swiezo i jeszcze 4 na zimowiskach.
Teraz mamy jeszcze 2 mrozaki z 6 dnia i wlasnie lekarz proponuje 2 ale po przeczytaniu tego artykulu sie zastanawiam grubo... nie wiem jeszcze kiedy podejdziemy, ale chyba latem teraz jakos - moze w lipcu a moze w sierpniu.
Ja bym chyba nie miała wątpliwości :D Tym bardziej, że za pierwszym razem udało się Wam właśnie z dwoma... Decyzja należy do Was :) Trzymam kciuki!!

Do góry