reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny! Wracam do Was. Jestem na starcie, biorę antyki, start ivf planowany na początek lipca. Powiedzcie proszę, co jadłyście w trakcie stymulacji? Słyszałam, że dużo białka, że nie było hiperki, ale chodzi mi tak praktycznie, czyli ile mniej więcej, coś na zasadzie, że dużo jajek, czyli omlet codziennie? I moje drugie pytanie, miałyście polipowate endometrium wykryte przy ivf? Robiłyście histero przed ivf i było ivf skuteczne, czy zostawiałyście ten temat? Mój lekarz mówi, że to nie jest przeszkoda.
Jadlam normalnie, wyprodukowalam 16 jajek i wszystkie dojrzale brak hiperki. Czulam sie swietnie. Wiecej nie powiem bo transfer odroczony wlasnie zexwzgledu na ilosc jajeczek.

reklama
No wygrywasz Internety tym pytaniem . Nigdy nawet mi to do głowy nie przyszło bo niby jak? Taka szczotka do butelek i białym jeleniem? [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
moze i pytanie wydaje Ci sie glupie tylko,ze szukajac informacji na temat dlaczego zarodek sie nie zagniezdza trafilam na wiele rozmow na forach na ten wlasnie temat.... i wyobraz sobie ze kobiety ,,plucza,, pochwe czysta wode pod prysznicem,inne natomiast uwazaja,ze wlasnie w ten sposob wyplukuje sie flore bakteryjna pochwy.W niektorych artykulach wyczytalam ze robi sie to nawet specjalnymi srodkami,oczywiscie tylko przy zaleceniu przez lekarza.Zaciekawil mnie ten temat i dlatego pytam jak to jest u Was i jakie jest wasze zdanie....

reklama
Do góry