zojkazojka
Fanka BB :)
Napisałam na privJa polecam Fertmedica w Warszawie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałam na privJa polecam Fertmedica w Warszawie
Nie stresuj mnieGratulacje [emoji7]to może będą bliźniaki [emoji7][emoji7]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro... Z rozsądku też bym poczekała jeszcze do poniedziałku. No to jest nas już spora grupka na następny miesiąc;] W kupie raźniej A mieliście jakieś wspomagacze typu embrio glue, AH lub coś innego? Jakie leki bierzesz?
Pamiętamy . Gratulacje!
Dzisiaj 9dpt i czuje jakby macica mnie ciągnęła, zdarza się to wieczorami jak już odpoczywam po pracy, w ciągu dnia nic nie czuje. No i piersi znów bolą. W poniedziałek oficjalna beta w klinice. Na samą myśl już się stresuje...
Powiem Wam,że im bliżej testowania tym niepokój większy..
ja za pierwszym i drugim razem wzielam embrio glue i nic....Bardzo mi przykro... Z rozsądku też bym poczekała jeszcze do poniedziałku. No to jest nas już spora grupka na następny miesiąc;] W kupie raźniej A mieliście jakieś wspomagacze typu embrio glue, AH lub coś innego? Jakie leki bierzesz?
ja za pierwszym i drugim razem wzielam embrio glue i nic....
pco,brak owulacji,wszystkie badania jakie robilismy byly ok,teraz troche czytam i szukam co moglibysmy jeszcze przebadac.narazie znalazlam immunologie,w sensie ze to moglibysmy przebadacA u Was jaki jest problem, że podchodzicie do IVF? Teraz po tym drugim razie jakieś dodatkowe badania robicie?
dziewczyny mam pytanko byc moze wyda sie niektorym z Was glupie,ale prosto z mostu czy myjecie pochwe w srodku np pod prysznicem?czytalam rozne opinie na ten temat,ze tak ze kobiety myja sie w srodku i ze nie bo niszczy sie tym flore bakteryjna pochwy.