reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo mi przykro... Z rozsądku też bym poczekała jeszcze do poniedziałku. No to jest nas już spora grupka na następny miesiąc;] W kupie raźniej :D A mieliście jakieś wspomagacze typu embrio glue, AH lub coś innego? Jakie leki bierzesz?

Leków nie brałam dużo, po transferze żel crinone, vit.D, kwas foliowy. Wspomagaczy nie mieliśmy. To nasze pierwsze podejście wszystkie wyniki idealne a problemem jest "tylko" brak jajowodow (wynik moich wcześniejszych ciąż). Czekają na nas jeszcze 4 blastusie i ewentualnie 8 zamrożonych komórek. Rzeczywiście na następny miesiąc jest nas dużo. Będzie raźniej :).

Dzisiaj 9dpt i czuje jakby macica mnie ciągnęła, zdarza się to wieczorami jak już odpoczywam po pracy, w ciągu dnia nic nie czuje. No i piersi znów bolą. W poniedziałek oficjalna beta w klinice. Na samą myśl już się stresuje...:oo:
Powiem Wam,że im bliżej testowania tym niepokój większy..

Ja tez dzisiaj 5dpt (3dniowej) i czuje od wczoraj czasami w ciągu dnia kłucie w podbrzuszu jak sie położę to przechodzi. Najgorsza jest psychika, staram sie zajmować czymś głowę żeby nie myśleć ale to nie jest łatwe. Mam huśtawkę raz mi sie wydaje ze na pewno sie uda, za chwile ze to nie możliwe i sie nie uda. I tak w kółko idzie zwariować! [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny mam pytanko byc moze wyda sie niektorym z Was glupie,ale prosto z mostu czy myjecie pochwe w srodku np pod prysznicem?czytalam rozne opinie na ten temat,ze tak ze kobiety myja sie w srodku i ze nie bo niszczy sie tym flore bakteryjna pochwy.

reklama
dziewczyny mam pytanko byc moze wyda sie niektorym z Was glupie,ale prosto z mostu czy myjecie pochwe w srodku np pod prysznicem?czytalam rozne opinie na ten temat,ze tak ze kobiety myja sie w srodku i ze nie bo niszczy sie tym flore bakteryjna pochwy.

No wygrywasz Internety tym pytaniem . Nigdy nawet mi to do głowy nie przyszło bo niby jak? Taka szczotka do butelek i białym jeleniem? [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry