reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja pracuje w nocy,po kilkanascie godzin od 21.00,praca bardzo ciezka fizycznie i do tego strasznie stresujaca:( tak wiec u mnie przymusowo l4.....
u mnie w pracy szef wie,kierownik nic nie wie i juz teraz byl wsciekly ze znowu na l4 ide:( ale wazne ze szef wie i mi kibicuje,kierownik to straszna papla i zaraz cala firma by wiedziala....
Kto musi, niech wie, resztę gucio to obchodzi :D Ja mam możlowośc to biorę urlopy ale w innym wypadku szła bym na l4 :)

U mnie wczoraj 6 dpt 5dniowej blastki i beta nawet nie drgnela więc szykuje się na przyszły miesiąc... Dla pewności robię jeszcze w poniedziałek powtórne badanie (wg zaleceń lekarza), ale już nie licze ze cos z tego wyjdzie.
Bardzo mi przykro... Z rozsądku też bym poczekała jeszcze do poniedziałku. No to jest nas już spora grupka na następny miesiąc;] W kupie raźniej :D A mieliście jakieś wspomagacze typu embrio glue, AH lub coś innego? Jakie leki bierzesz?

Nie dzwoniłam.....boje się.....Na wypisie mam napisane,że jeśli nie skontaktują się w ciągu dwóch dni od punkcji,to termin transferu zostaje (czyli miałabym blastusie). Może zadzwonię.... Ale strach jest ogromny.... Brak wiadomości, to tez dobre wiadomości :)
Ja bym dzwoniła :D Jeśli sami nie dzwonili tzn raczej że wszystko ok, czyli zarodki są :) A ciekawośc by mnie zżreała ile i jakie są :D

Hallo . Może mnie pamiętacie, miałam mieć początkiem maja transfer Ale żaden z zarodków nie przeżył (trzech). Początkiem czerwca zaczęłam stymulacje . W ostatnią niedzielę miałam transfer 2 blastek pięciodniowych. Dzis rano 6dpt zrobilam test i wyszedl pozytywny:). Dodałabym zdjęcie ale nie potrafię :(
Gratulacje [emoji7]to może będą bliźniaki [emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry