reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to pięknie:) Dołączyłaś do grona zabrzuszonych:)Super uczucie:)

Nawet nie wiesz, jak Tobie zazdrościłam :p a teraz nie mogę uwierzyć w to co widzę. Cieszę się strasznie, ale w głowie mam... kurcze przecież ja nic, kompletnie nic nie czuję. Jedynie co... to można mnie nazwać wiecznym ziewającym i śpiącym człowiekiem stąpającym po ziemi.
A tak to nic. Zero objawów.

reklama
Nawet nie wiesz, jak Tobie zazdrościłam :p a teraz nie mogę uwierzyć w to co widzę. Cieszę się strasznie, ale w głowie mam... kurcze przecież ja nic, kompletnie nic nie czuję. Jedynie co... to można mnie nazwać wiecznym ziewającym i śpiącym człowiekiem stąpającym po ziemi.
A tak to nic. Zero objawów.
Vinszka cudownie! Rety to jesteś już w ciąży! Gratuluję i uważajcie na siebie :-)
No oczywiście też zazdroszczę... ;-)
Gdzie się leczysz? Ja też mam 25 lat.

U nas wskazanie to mała koncentracja plemników. Walczyliśmy o wzrost 3 lata, ale przez leki się obniżyło... była masakra, bo po kuracji mieliśmy mniej jak jeden milion na mililitr. Teraz było znacznie lepiej, bo dobiliśmy do 6 milionów. Działają na mojego witaminy i tylko salfazin.

A lat mam 25 aktualnie xD zaraz jednak dobiję do 26... w lipcu.
Młodziutka jesteś :) Dobrze,że szybko zaczęliście działać....

INVICTA Gdynia. Tam nas dopiero zaczęli diagnozować w pełni.
No kariotyp to ja miałam badany, ale chyba jednak nie wszystko tak jak Ty. U nas też czynnik męski. Byłam pewna,że jak już będą zapłodnione komórki to z górki a jednak nie.... może podpytam o dodatkowe badania. Ja w Novum, chyba jedna z lepszych klinik i do tej pory w pełni im ufam :-)
A jak mogę zapytać to Twój mąż w jakim wieku? To ma prezent na dzień ojca wymarzony :-)

No kariotyp to ja miałam badany, ale chyba jednak nie wszystko tak jak Ty. U nas też czynnik męski. Byłam pewna,że jak już będą zapłodnione komórki to z górki a jednak nie.... może podpytam o dodatkowe badania. Ja w Novum, chyba jedna z lepszych klinik i do tej pory w pełni im ufam :-)
A jak mogę zapytać to Twój mąż w jakim wieku? To ma prezent na dzień ojca wymarzony :-)

29, a Twój? :D
Co dokładnie z tym czynnikiem męskim? Bo wiesz, jest morfologia, zła budowa, ilość, itp.
A robiliście AZF? Fragmentację DNA plemników? Cały pakiet genetyczny? Hormony?

to martwi mnie najbardziej...

Aniu bardzo mi przykro,ze takie wiesci po usg, ale dziewczyny dobrze radzą, skonsultuj to jeszcze,i moze badanie wolnego płodowego DNA, które jest nieinwazyjne. Trzymaj sie!

U mnie jednak Histeroskopia i podejrzenie polipa? [emoji23]W międzyczasie robię dodatkowe badania i plus taki,Żr mogę jechac na wywczas....[emoji58]

Szczesciarom gratuluje,zazdroszcze i ... nie lubię Was [emoji12][emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Aniu bardzo mi przykro,ze takie wiesci po usg, ale dziewczyny dobrze radzą, skonsultuj to jeszcze,i moze badanie wolnego płodowego DNA, które jest nieinwazyjne. Trzymaj sie!

U mnie jednak Histeroskopia i podejrzenie polipa? [emoji23]W międzyczasie robię dodatkowe badania i plus taki,Żr mogę jechac na wywczas....[emoji58]

Szczesciarom gratuluje,zazdroszcze i ... nie lubię Was [emoji12][emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A no właśnie zawsze trzeba szukać plusów :-)

Do góry