reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
kurde nie wiem robie wszystkie badania jakie zaleci mi lekarz.niby wszytsko jest ok,po prostu zaufalam lekarzowi.czy to blad?w sumie nigdy nie wnikalam jakie konkretnie badania mi robi.....wazne ze wyniki byly dobre i moglismy prubowac.... jestem naiwna???

reklama
dziewczyny wrocilam i po moim usg czeka mnie jutro amniopunkcja:(dwa czynniki zadecydowaly o tej decyzji...malutka jest troszke mniejsza niz powinna byc i serduszko bije 180:(jestem przerazona...caly czas placze...
Aniu mam wielką nadzieje ze dodatkowe badanie bedzie tylko dla rozwiania wątpliwości. Trzyma mocno kciuki za maleńką Wiem ze ciezko jest Ci ale postaraj się nie załamywać bo maleńka tez to czuje. Trzymajcie sie i czekamy na dobre wieści.

Do góry