Małgoś86 a ilu dniowe blastki mialas podane ze tak wczesnie beta ci wyszla i to taka wysoka?
Miałam podane 5 dniowe w Invicie jest tak ze masz 3 weryfikacje w 3, 6 i 10 dpt.,
Oni chyba tylko podają 5 dniowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Małgoś86 a ilu dniowe blastki mialas podane ze tak wczesnie beta ci wyszla i to taka wysoka?
Ja teraz tak mam....nie zdiagnozują i wpisują takie pierdoły.A przy punkcji wszystko bylo okey? Dużo jajek Ci pobrali? Dużo się zapłodniło?
Tez myslalam ze estrofem tylko doustnie sie podaje ale teraz widzę ze dziewczyny zalecane maja różnie [emoji6]No właśnie mam napisane przez lekarza, że dopochwowo dlatego dopytuje bo troche zziwne mi się to wydało. Ale widzę, że niektóre z Was tez tak
Miałam podane 5 dniowe w Invicie jest tak ze masz 3 weryfikacje w 3, 6 i 10 dpt.,
Oni chyba tylko podają 5 dniowe[/QUOTE
5 dniowe na pewno bo ja z invicty i 3 weryfikacje muszą być, w 3 dniu 0,1 miałam w 6 dniu 1,2 miałam a w piątek będzie 11dpt
Korcisz korcisz. Ale chyba w czwartek sie wybiore zeby byla niespodzianka na dzien taty
brak owulacji,zespol policystycznych jajnikowA z jakiego powodu w ogóle u was było skierowanie na invitro ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
10 lat sie staramy o dzieckoA z jakiego powodu w ogóle u was było skierowanie na invitro ?
A ile masz lat i jakie amh? Czyli przy krótkim protokole jajka były lepszej jakości Może to też dużo dałoZa pierwszym razem długi protokół jajek 9 zapłodnione 6 trzymane do 3 doby wytrwały 4 . Nic się nie przyjęło druga stymulacja lepiej przygotowany organizm krótki protokół 20 jajek 6 zapłodnionych do 5 doby przetrwały 3 . Podany 1 i został ze mną [emoji846]dwa mam zamrożone .
No to witaj w klubie Aniu.brak owulacji,zespol policystycznych jajnikow