reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja teraz tak mam....nie zdiagnozują i wpisują takie pierdoły.A przy punkcji wszystko bylo okey? Dużo jajek Ci pobrali? Dużo się zapłodniło?

Za pierwszym razem długi protokół jajek 9 zapłodnione 6 trzymane do 3 doby wytrwały 4 . Nic się nie przyjęło :( druga stymulacja lepiej przygotowany organizm krótki protokół 20 jajek 6 zapłodnionych do 5 doby przetrwały 3 . Podany 1 i został ze mną [emoji846]dwa mam zamrożone .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Za pierwszym razem długi protokół jajek 9 zapłodnione 6 trzymane do 3 doby wytrwały 4 . Nic się nie przyjęło :( druga stymulacja lepiej przygotowany organizm krótki protokół 20 jajek 6 zapłodnionych do 5 doby przetrwały 3 . Podany 1 i został ze mną [emoji846]dwa mam zamrożone .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ile masz lat i jakie amh? Czyli przy krótkim protokole jajka były lepszej jakości :)Może to też dużo dało :)

dziewczyny wrocilam i po moim usg czeka mnie jutro amniopunkcja:(dwa czynniki zadecydowaly o tej decyzji...malutka jest troszke mniejsza niz powinna byc i serduszko bije 180:(jestem przerazona...caly czas placze...

reklama
Do góry