reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak zaczęłam brac w 8 dniu cyklu kazał do kolejnej wizyty przepisał dwa opakowania i mam niby zażyć ciągiem 24 tabletki i pózniej stymulacja. Bez gonapepthyl krótki protokół.

A nie lepiej zaufac lekarzowi?
Tez w sumie nie rozumiem po co badac poziom kwasu foliowego?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zbadałam ze względu na to, ze zawsze trąbiono jak ważna jest suplementacja kwasem foliowym juz przed ciąża i w trakcie. Chciałam zobaczyc z ciekawości czy nie mam niedoboru bo np. wit D3 wyszedl mi bardzo duży niedobór. No a tu wyszedł nadmiar.

Kurcze to dziwne a progesteron wrósł do 47. Właśnie lekarz dzwonił z klinki o powiedział, że wyniki dobre, progesteron super, a co do bety to dałam Mu zagwozdkę bo normalnie beta w organizmie ludzkim nie istniej i coś się dzieje skoro 1,2 tylko nie wiadomo co i dowiemy się w piątek...
Trzymam kciuki za przyrost!

reklama
Kurcze to dziwne a progesteron wrósł do 47. Właśnie lekarz dzwonił z klinki o powiedział, że wyniki dobre, progesteron super, a co do bety to dałam Mu zagwozdkę bo normalnie beta w organizmie ludzkim nie istniej i coś się dzieje skoro 1,2 tylko nie wiadomo co i dowiemy się w piątek...
Trzymam kciuki Kochana, może leniwe Kropusie i dopiero się wgryzły, cierpliwości :D Oby się udało bo ja w kwietniu na porodówce miejsca nie zwolnię :D

Do góry