reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A tak w ogole jeszcze męcząc temat kwasu foliowego. Zadzwoniłam do mojego lekarza mówiąc, ze wizytę mam za pare dni a niepokoją mnie podwyższone wartości leukocytów i kwasu foliowego. A on mnie pyta dlaczego badałam kwas foliowy i ze badanie go nie jest zalecane. Kazał brać dalej w tych samych dawkach femibion a jak wspomniałam o metylowanym to powiedział, ze on jest lepiej przyswajalny sugerując, ze będe miała jeszcze wyższy poziom...Ja juz nie wiem co mam robic. Chyba będe brała i badała poziom na własna rękę. Trochę sie boje bo wyczytałam gdzieś, ze nadmiar moze byc przyczyna autyzmu. Moze ja powinnam zamknąć te internety :(.
Moja gin też tak powiedziała.

Czy brałyście przed punkcją Piroxicam?Na co to?
Ja brałam. Ale nie wiem po co[emoji13]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

A tak w ogole jeszcze męcząc temat kwasu foliowego. Zadzwoniłam do mojego lekarza mówiąc, ze wizytę mam za pare dni a niepokoją mnie podwyższone wartości leukocytów i kwasu foliowego. A on mnie pyta dlaczego badałam kwas foliowy i ze badanie go nie jest zalecane. Kazał brać dalej w tych samych dawkach femibion a jak wspomniałam o metylowanym to powiedział, ze on jest lepiej przyswajalny sugerując, ze będe miała jeszcze wyższy poziom...Ja juz nie wiem co mam robic. Chyba będe brała i badała poziom na własna rękę. Trochę sie boje bo wyczytałam gdzieś, ze nadmiar moze byc przyczyna autyzmu. Moze ja powinnam zamknąć te internety :(.

A nie lepiej zaufac lekarzowi?
Tez w sumie nie rozumiem po co badac poziom kwasu foliowego?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry