reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znalazłam na Allegro ten produkt. Powiedzcie mi proszę czy te kapsułki sa duże? Mam problem z połykaniem kapsułek :/. Jeżeli sa wielkości Femibionu to dam radę ale jak większe to nie wiem...
Sa malutkie w porownaniu do femibionu to 3 tabl talie male. Hehe skad to znam ja jak indyk macham glowa zeby cokolwiek przelknac co jest tabletka :D

Cześć Dziewczynki :-D
przepraszam, że wcześniej nie pisałam ale wyjechaliśmy i nie miałam dostępu do netu wcale :)
Te piątkowe moje badania to wcale o betę nie chodziło, chodziło tylko o hormony, prawdziwa i ostateczna beta będzie 23-06 w Dzień Ojca czyli tak jak Ty @gosia321 i @Vinszka :D:D
A póki co mój brzuszek boli, jak na @ tak boli...,a w nocy o 5:00 mnie obudził ból...
ale co ma być to będzie, głową muru nie przebije ;);)
jutro kontrolnie beta ale to sobie już w Łodzi zrobię, nie będę specjalnie do Warszawy jeździła a w piątek już tak bo to decydujący dzień :D:D
A teraz mam zamiar Was ponadrabiać troszkę, a więc biorę się za czytanie moje Piękne Panie :D:D

Cześć Dziewczynki :-D
przepraszam, że wcześniej nie pisałam ale wyjechaliśmy i nie miałam dostępu do netu wcale :)
Te piątkowe moje badania to wcale o betę nie chodziło, chodziło tylko o hormony, prawdziwa i ostateczna beta będzie 23-06 w Dzień Ojca czyli tak jak Ty @gosia321 i @Vinszka :D:D
A póki co mój brzuszek boli, jak na @ tak boli...,a w nocy o 5:00 mnie obudził ból...
ale co ma być to będzie, głową muru nie przebije ;);)
jutro kontrolnie beta ale to sobie już w Łodzi zrobię, nie będę specjalnie do Warszawy jeździła a w piątek już tak bo to decydujący dzień :D:D
A teraz mam zamiar Was ponadrabiać troszkę, a więc biorę się za czytanie moje Piękne Panie :D:D
No nareszcie się odezwałaś :)W takim razie byle do piątku! Kciuki zaciśnięte za wszystkie! Ja w środę lub w czwartek mam punkcje :)

Cześć dziewczyny! Dawno mnie u nie było bo niestety podczytywanie forum nie za dobrze wpływało na moją psychikę po transferze.
W następnym cyklu będę mieć transfer (5-ty) i mam pytanie. W tym cyklu miałam robiony screaching endometrium. Przeszłam serie szczepień żeby poprawić ilość przeciwciał blokujących allo mlr. Moje cykle zawsze były regularne-28 dni. 4 stymulacje spowodowały że cykl wydłużył mi się do 36 dni. 2 ostatnie cykle miałam po 28 dni więc myślałam że wszystko wróciło do normy. w tym cyklu, w jego 21 dniu, miałam screaching endometrium i kóźwa okres mi się strasznie spóźnia. dziś mam 40 dzień cyklu i już głupne. Zrobiłam dziś test ciążowy ale oczywiście jest negatywny. Jutro muszę umówić się do mojego ginekologa bo na prawdę mnie to martwi. Czy któraś z was też tak miała???

reklama
Cześć dziewczyny! Dawno mnie u nie było bo niestety podczytywanie forum nie za dobrze wpływało na moją psychikę po transferze.
W następnym cyklu będę mieć transfer (5-ty) i mam pytanie. W tym cyklu miałam robiony screaching endometrium. Przeszłam serie szczepień żeby poprawić ilość przeciwciał blokujących allo mlr. Moje cykle zawsze były regularne-28 dni. 4 stymulacje spowodowały że cykl wydłużył mi się do 36 dni. 2 ostatnie cykle miałam po 28 dni więc myślałam że wszystko wróciło do normy. w tym cyklu, w jego 21 dniu, miałam screaching endometrium i kóźwa okres mi się strasznie spóźnia. dziś mam 40 dzień cyklu i już głupne. Zrobiłam dziś test ciążowy ale oczywiście jest negatywny. Jutro muszę umówić się do mojego ginekologa bo na prawdę mnie to martwi. Czy któraś z was też tak miała???
Czesc kochana :* :* ale przeszlas przez ten czas co cie nie bylo. Z okresem tak to jest ze jak go chcemy to sie spoznia a jak nie chcemy zeby przyszedl to zawsze zjawi sie odrazu. Kochana trzymam kciuki zeby tym razem transfer byl udany :*

Do góry