gosia321
Fanka BB :)
Piekne wynikiProgesterona 40,3 a estradiol 2543
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piekne wynikiProgesterona 40,3 a estradiol 2543
Femibion łykam od 1,5 m-ąca bo gin mi poleciła, nie pomyślałabym, że takie numery z nim sąTak niestety tak jest. A to chwyt marketingowy zeby wiecej osob mpglo kupic femibion. Po 4 miesiacach moj kwas foliowy byl powyzej 25 a zaczynalam od poziomu w normie
Ale mozesz na iherb poszukac jakies witaminy prenatalne metulowane. Ja juz podziekuje tej stronie moje 4 op kwasu folioweho solgara ida juz 2.5 miesiaca wiec raczej juz ich nie zobacze
Taki pech ze juz nie skorzystam chyba ze ktos ma wiecej szczescia to moge sie podlaczyc do zamowienia
Kochana, pomalutku,,,,,, pamiętaj głową muru nie przebijemy, co ma być to będzie, damy radęKochane chyba juz zaczynam.wariowac 3 dzien po transferze a tu zadnych objawow oprocz bolu kregoslupa ledzwiowego jalies tam.cmienie od czasu do czasu jajnikow i ciagniecie w pachwinach ktorych moglabym nawet nie zauwazyc a poza tym nic.
Ahh jednak nam.nigdy nie dogodzisz sa objawy zle nie ma tez zle do dupy z ta glowa po transferze
Hahaha..., "naćpaj" się Relanium i z głowyMożesz się też przespać Wtedy czas najszybciej leci
Ja mam to samo 6dptsluchajcie strasznie mnie dzisiaj podbrzusze boli,jak przy bolesnej miesiaczce.....
czy to zly znak?7dpt?
Watpie ja dostalam okres normalnie a tez mialam robiony strechingTylko najgorsze jest to że tak już od wtorku mnie zbiera jakbym miała dostać okres a tu dupa. Boję się czy to mogą być jakieś powikłania po zabiegu...
A Ty tez masz mutacje mthfr. Jesli nie to mozesz smialo go bracFemibion łykam od 1,5 m-ąca bo gin mi poleciła, nie pomyślałabym, że takie numery z nim są