reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewa...super kochana, ze az tyle komoreczek wychodowalas:-) dzielna dziewczyna! teraz duzo wody i czekaj na transferek:tak:
anioleczek...twoja cierpliwosc na pewno bedzie nagrodzona...swoja droga dziwne, ze lekarz po prostu zapomnial...:baffled: to teraz niech to sobie zapisze moze

ja zakupilam Marvelon i czekam na @, ktory mial sie pojawic wczoraj...juz 9 miesiecy bez antykow zyje, ciekawe jak moj organizm sie zachowa...pewnie mnie znow wywali na ryjcu :sorry:

dziewczynki może ie będzie tak źle dziś uwierzyłam w ludzi:) Poprzednia dawczyni znalazła dla mnie nową, z ta samą grupą krwi:) Tak po prostu, bezinteresownie:) Ma to być jakaś jej koleżanka. Może teraz się uda!!!

aniołeczek czyli nie ma tego złego.....fajnie, że ta dziewczyna znałazła koleżankę z Waszą grupą:tak:
miliaa a może @ nie przyjdzie i antyki nie będą potrzebne.....ale by było fajnie:tak:
Ja nie robiłam tego AMH i też kompletnie się nie znam:no:

marcikuk - a po co brałaś ten suprecur do nosa?? Pewnie w Uk jakieś inne tablety podają, jestem strasznie ciekawa co mi powie lekarz na wizycie. Jadę jutro. Bardzo bym chciała już działać. Może to głupie, ale codziennie sobie powtarzam, że musi się udać i dosłownie sobie to wmawiam aż uwierze. Najlepsze albo najgorsze jest to że moja intuicja jest niezawodna. Ostatnio czułam, że nic z tego niebędzie gdzieś podświadomie choć łudziłam się ale to było silniejsze ode mnie. i klapa. Qurcze - fajosko, że wyszła choć minimalna krecha, będzie dobrze. Ja mam mieć podaną 1 blastusie:-)

reklama
marcikuk - ciesze sie Twoim wynikiem, oby tak dalej, kazdy pozytywny wynik daje nadzieje innym...
moj wczorajszy nie wyszedl, jestem zmartwiona i w rozterce ze na nic nie mam ochoty

Do góry