walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ojej strasznie mi przykro... :-(I po wszystkim. Beta 0.4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej strasznie mi przykro... :-(I po wszystkim. Beta 0.4
Tak, ja robilam i mialam ponad norme [emoji53]Dziewczyny robiliście moze badanie poziomu kwasu foliowego? Da sie to oznaczyć z krwi?
Dwa sa od wczoraj ze mna i w nie wierzeWłaśnie zadzwonił do mnie nasz lekarz z informacją, że mamy tylko dwa zarodki i rozwijają się prawidłowo , w związku z czym przekładamy transfer na jutro ...
Stres sięga zenitu ...
I po wszystkim. Beta 0.4
I po wszystkim. Beta 0.4
Yeaaaahhhhh....i o to chodzi MadziaStop. Kurde dreams przywoluje do porzadku i reszte tez. NIE PO TO JEST TA GRUPA ZEBY SIE WGNIATAC W ZIEMIE!!! Nagonka jest slaba... zawsze. Argumenty tak, nagonka nie. Juz raz przez to przechodzilysmy. To nie jest grupa dla tych co mysla tak samo, to grupa dla tych co maja ten sam problem!!! I nie gniwac mi sie tu!!!
Ja jestem ateistka, mam prawo. Ktos mi powie ze bog nie dawal mi dzieci bo sie na mnie gniewal. Ale kurde wolno mi byc ateistka mimo ze niektore z was moga byc oburzone, malo tego nie bede chrzcic dziecko - kto teraz sie odezwie? Niektore z was sa.pewnie wieksze, to tez podnosi ryzyko niepowodzen - ktora sie przyzna?
Annnna wolno palic, choc nie jest to wskazane, niektore moga byc zle, ale jej wolno. Jest dorosla.
Prosze o ochloniecie. Wszystkich. Dreams, Annnne i reszte.
Jesli chcecie prosze prowadzcie dyskusje a nie nagonke i nie naskakujcie na nikogo. Nie jestesmy tu zeby sie oceniac.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno!!!Sama dzwonilam do swojego lekarza zaraz oddzwonil embriolog i mamy 7 zarodkow 6 klasy 8a i jeden 8b ale prawie a
Teraz najwazniejsze 2 doby ktorych sie boje ale musi byc dobrze trzymam kciuki i modle sie zeby tak bylo :*
KOchana, rodzimy razem, hihihiiiiA ja dziewczynki przytuliłam swojego kropusia, najlepszego z najlepszych. Błagam, aby pozostał ze mną.
I mam dwie moje kochane, malusie, niuniusie kruszynki