gosia321
Fanka BB :)
Tule :*I po wszystkim. Beta 0.4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tule :*I po wszystkim. Beta 0.4
Yeah! Tylko nie rob testow sikanych wczesnie kochana!A ja dziewczynki przytuliłam swojego kropusia, najlepszego z najlepszych. Błagam, aby pozostał ze mną.
Ja mialam teraz te zastrzykiCześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było i chyba nie zdążę nadrobić wszystkich stron. Wszystkim zaciążonym bardzo gratuluję! Dzisiaj zaczynam stymulację. Przez 6 dni Puregon a od soboty Orgalutran. Brała któraś z Was taką kombinację?
Jesssu, ale się cieszę!!!! Juuhuu [emoji16][emoji1][emoji3][emoji38][emoji2][emoji1]Dzień dobry dziewczyny.
Przepraszam Was bardzo że milczałam ale musiałam się włączyć na troszkę. Postanowiłam odczekać do 12dpt minimum. To dziś. Obudziłam się dziś bardzo wcześnie i tutaj taka sytuacja...
Zrobiłam test taki elektroniczny i pokazał mi 1-2 tyg Pregnant!!
Nie wierzę! Trzymajcie mnie!
Jeju żeby wszystko było dobrze!
Testy w 8 i 9 dpt wychodzily praktycznie negatywne. Ale numer!
Bardzo, bardzo dziękuję tym co wierzyly w mojego kropka i mnie wspieraly...Oczekiwanie, Emilianka, Asiunia, Anetka, Ania Ch, Pisces, Alfistka, Natalia, Evulek111, Ewa...i całej reszciez Was które kibicowaly. Jesteście the best!
Piękny, cudowny, wspaniały człowieczekprzedstawiam wam mojego małego łobuza [emoji7]serduszka jeszcze nie słyszałam ale lekarz mówi ze za tydzień już będzie [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tez tak mysle... tylko ze cholerka mam tyko sztuk 5 i nie zdaze do Polski poleciec. Poprosze siostre moze mi zalatwi.
A dodatkowo żaden z 2och zarodeczków nie dotrwał do zamrożenia. We wrześniu zaczynamy od nowa. Echhh. Najgorsze, ze już plany w głowie powstawały. Teraz znów aktualizacja.I po wszystkim. Beta 0.4
Yeah! Tylko nie rob testow sikanych wczesnie kochana!
I po wszystkim. Beta 0.4