walczaca o szczescie
Fanka BB :)
cudny maluszek @Ewunka. Dbajcie o siebie ;-)Zdjęcie z wczoraj 9tc+5 d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudny maluszek @Ewunka. Dbajcie o siebie ;-)Zdjęcie z wczoraj 9tc+5 d
Przykro mi, ale jeśli miałaoby to zminimalizować szanse kropka, to trzeba przeczekać (ja wiem czekanie, to straszne słowo )Jeszcze wczoraj wysłałam wyniki lekarzowi. Zadzwonił pózniej do mnie i powiedział ze jeśli do piątku TSH sie nie poprawi odwołujemy transfer. [emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki. Masz totalna rację. Wierzę że będzie dobrzeKochana musisz teraz już uwierzyć w swojego kropka, wszystko będzie się już dobrze układać. Widzisz ile już wycierpiała przez te dwa dni zwątpienia. A on mimo tego został z Tobą teraz Ty mu pokaz ze wszystko bedzie dobrze i daj mu trochę spokoju. [emoji3][emoji304][emoji295]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry dziewczyny.
Przepraszam Was bardzo że milczałam ale musiałam się włączyć na troszkę. Postanowiłam odczekać do 12dpt minimum. To dziś. Obudziłam się dziś bardzo wcześnie i tutaj taka sytuacja...
Zrobiłam test taki elektroniczny i pokazał mi 1-2 tyg Pregnant!!
Nie wierzę! Trzymajcie mnie!
Jeju żeby wszystko było dobrze!
Testy w 8 i 9 dpt wychodzily praktycznie negatywne. Ale numer!
Bardzo, bardzo dziękuję tym co wierzyly w mojego kropka i mnie wspieraly...Oczekiwanie, Emilianka, Asiunia, Anetka, Ania Ch, Pisces, Alfistka, Natalia, Evulek111, Ewa...i całej reszciez Was które kibicowaly. Jesteście the best!
Totalnie miałaś rację Gosia! Nie wiedziałam że aż tak ekstremalnie...Gratulacje kochana mowilam ze sikance oszukance i trzeba boczekac. Cudownie :*
No tym razem za wcześnie. Każda sytuacja jest inna i teraz będę wszystkie dziewczyny przestrzegać przed wczesnym testowaniem...Widzisz jednak 8dpt to było za wcześnie! Super wiadomość! Brawo!
Kochane kciuki mocno zacisniete@Vinszka day!!!! Cudnego transferu!!! Udanego!!! No i najlepszego dla was
@Agnieś191 - owocnego jajkobrania dorodnych i dojrzałych, no najlepszych
@pisces - wysokiej bety!
@Ropuszka666 - wspaniałego podglądania!!! Pochwal się nam cudnymi zdjęciami
@Migotka93 - udanej wizyty
Encorton trzeba odstawiac stopniowo zmniejszajac dawke wiec musisz pojechac po recepteDziewczyny a jak długo bralyscie encorton i estrofem po pozytywnych wynikach?
Właśnie zauważyłam że mam tylko 5 sztuk encortonu a lekarz kazał mi leki bez zmian przyjmować ale on jest taki zakręcony że wolę sprawdzić z wami.