Sol
Fanka BB :)
Przypomnij proszę na jakim etapie jesteś? Ciagle na cos czekamyDziękuję, jakoś się trzymam i czekam, czekam, czekam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnij proszę na jakim etapie jesteś? Ciagle na cos czekamyDziękuję, jakoś się trzymam i czekam, czekam, czekam![]()
Gratulacje kochanaDzień dobry dziewczyny.
Przepraszam Was bardzo że milczałam ale musiałam się włączyć na troszkę. Postanowiłam odczekać do 12dpt minimum. To dziś. Obudziłam się dziś bardzo wcześnie i tutaj taka sytuacja...
Zrobiłam test taki elektroniczny i pokazał mi 1-2 tyg Pregnant!!
Nie wierzę! Trzymajcie mnie!
Jeju żeby wszystko było dobrze!
Testy w 8 i 9 dpt wychodzily praktycznie negatywne. Ale numer!
Bardzo, bardzo dziękuję tym co wierzyly w mojego kropka i mnie wspieraly...Oczekiwanie, Emilianka, Asiunia, Anetka, Ania Ch, Pisces, Alfistka, Natalia, Evulek111, Ewa...i całej reszciez Was które kibicowaly. Jesteście the best!![]()
Jejku. Dzięki. Ja też byłam zawsze przeciwna ale nie wytrzymałam. Nie wiem co myślałam ale bardzo żałuję że zrobiłam. Te ostatnie dwa dni to była masakra.
Wiem, że to dopiero początek, że beta musi przerasta, że się dobrze ciaza musi zagniezdzic i całe 38 tygodni jeszcze. Ale tak bardzo się cieszę że mamy szansę. Buźka!
tsh masz wysokie. masz jakis leki na obnizenie?Mam wyniki dziewczyny. Kamień z serca z tym progesteronem [emoji3]. Martwi mnie teraz tsh. Powinno być najlepiej około 2. Wezmę po prostu trochę większa dawkę i tyle [emoji3]. Ja nie mam tarczycy - wycięli mi ja [emoji13] wiec nie jest najgorzej. Zobacz załącznik 810392
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
SOL superaśnieDzień dobry dziewczyny.
Przepraszam Was bardzo że milczałam ale musiałam się włączyć na troszkę. Postanowiłam odczekać do 12dpt minimum. To dziś. Obudziłam się dziś bardzo wcześnie i tutaj taka sytuacja...
Zrobiłam test taki elektroniczny i pokazał mi 1-2 tyg Pregnant!!
Nie wierzę! Trzymajcie mnie!
Jeju żeby wszystko było dobrze!
Testy w 8 i 9 dpt wychodzily praktycznie negatywne. Ale numer!
Bardzo, bardzo dziękuję tym co wierzyly w mojego kropka i mnie wspieraly...Oczekiwanie, Emilianka, Asiunia, Anetka, Ania Ch, Pisces, Alfistka, Natalia, Evulek111, Ewa...i całej reszciez Was które kibicowaly. Jesteście the best!![]()
gratuluję. ale masz niespodziankę ;-)Dziękuję. Ja też mam taką nadzieję. Życzę Ci z całego serducha.
@Vinszka day!!!! Cudnego transferu!!! Udanego!!! No i najlepszego dla was
@Agnieś191 - owocnego jajkobraniadorodnych i dojrzałych, no najlepszych
@pisces - wysokiej bety!
@Ropuszka666 - wspaniałego podglądania!!! Pochwal się nam cudnymi zdjęciami
@Migotka93 - udanej wizyty