reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobra, przepraszam za swoje biadolenie, nie mam sie komu wygadac :( ale teraz jest dziewczyny Wasz czas, dzieci Wam w cieplych krajach pewnie rosna jak na drozdzach, zycze Wam spokojnych macic i radosnego przywitania w nowym 9miesiecznym domku. Ja se poczekam, czas wiadomo i tak zleci. Ale jak sie tak ponarzeka to potem lzej. Nie chcialam Wam zaklocac spokojnego oczekiwania na dobre newsy z embrio-labo:)
Po to tu jestesmy zeby sie wygadac ponarzekac :)

Dotychczas u Szlachcica a pod jego nieobecnosc u Wyroby.
To tak jak ja... Sama nie wiem co o nim myslec. Troche mnie irytuje, ale staram sie do niego przekonac po wyniach stymulacji... A pytalas o AH - z nami tego nawet nie konsultowal czy chcemy czy nie tylko kazal wpisac w procedurach... Ale nie wiem czy byly jakies specjalne wskazania bo nie zapytalam - czytalam o tym troche i stwierdzilam ze zawsze to jakas wieksza szansa, dlatego nawet sie ucieszylam jak o tym wspomnial i nie dyskutowalam:)

To tak jak ja... Sama nie wiem co o nim myslec. Troche mnie irytuje, ale staram sie do niego przekonac po wyniach stymulacji... A pytalas o AH - z nami tego nawet nie konsultowal czy chcemy czy nie tylko kazal wpisac w procedurach... Ale nie wiem czy byly jakies specjalne wskazania bo nie zapytalam - czytalam o tym troche i stwierdzilam ze zawsze to jakas wieksza szansa, dlatego nawet sie ucieszylam jak o tym wspomnial i nie dyskutowalam:)

To tak jak i mnie, wchodze do gabinetu z mnostwem pytan a wychodze z jeszcze wieksza iloscia pytan i malo jaka odpowiedzia na dotychczasowe. Poniekad stwarza to maly dyskomfort, bo tak faktycznie nie wiem nawet co sie dzieje a nie lubie wyciagac komus wszystkiego z nosa. Stymulacje niestety zaczelam juz u ginekologa prowadzacego, ktory pozniej skierowal mnie do kliniki. Takze tutaj doktor mogl juz tylko kontynuowac to co zaczal lekarz kierujacy, ale na sama stylumacje nie narzekam. Bylo ponad 16 jajek z czego pobrano chyba 12, z tych 12 jajeczek powstalo 5 zarodkow. Jeden z nich niestety obumarl na starcie. Takze mielismy lacznie 4 no i dwie nieudane proby za nami, wiec na dzien dzisiejszy jeszcze 2 zostaly. Jedyne co, mialam chyba objawy lekkiej hiperki, wielki brzuchol, nie moglam spac bo mnie troche duszilo, mialam uczucie jakby wody w plucach, ale po kilku dniach ustalo. Niestety przez to przekierowanie od jednego do drugiego lekarza nawet nie wiem, czy w moim przypadku byl to dlugi czy krotki protokl :)

reklama
Moj mezczyzna wlasnie wrocil z psem z spaceru i domaga sie filmu, tak wiec ja sie zegnam na dzis i zycze wszystkim przyjemnego wieczora :)

Do góry