dżoasia
Fanka BB :)
A u jakiego lekarza sie leczysz? Bo ja tez w macierzynstwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jeszcze obowiązkowo wyciszanie i tzw długi protokół przy PCOS.Alfistka, a przygotowano Ciebie w jakis specjalny sposob pod katem PCOS do invitro? Moze jakies konkretne leki, albo dodatkowe procedury? Albo informowano, ze moga byc jakiekolwiek problemy, etc?
U mnie tez dlugiI jeszcze obowiązkowo wyciszanie i tzw długi protokół przy PCOS.
Z tego co mi mówili to standard przy PCO, żeby uspokoić jajniki.U mnie tez dlugi
Po to tu jestesmy zeby sie wygadac ponarzekacDobra, przepraszam za swoje biadolenie, nie mam sie komu wygadac ale teraz jest dziewczyny Wasz czas, dzieci Wam w cieplych krajach pewnie rosna jak na drozdzach, zycze Wam spokojnych macic i radosnego przywitania w nowym 9miesiecznym domku. Ja se poczekam, czas wiadomo i tak zleci. Ale jak sie tak ponarzeka to potem lzej. Nie chcialam Wam zaklocac spokojnego oczekiwania na dobre newsy z embrio-labo
To tak jak ja... Sama nie wiem co o nim myslec. Troche mnie irytuje, ale staram sie do niego przekonac po wyniach stymulacji... A pytalas o AH - z nami tego nawet nie konsultowal czy chcemy czy nie tylko kazal wpisac w procedurach... Ale nie wiem czy byly jakies specjalne wskazania bo nie zapytalam - czytalam o tym troche i stwierdzilam ze zawsze to jakas wieksza szansa, dlatego nawet sie ucieszylam jak o tym wspomnial i nie dyskutowalamDotychczas u Szlachcica a pod jego nieobecnosc u Wyroby.
Z tego co mi mówili to standard przy PCO, żeby uspokoić jajniki.
To tak jak ja... Sama nie wiem co o nim myslec. Troche mnie irytuje, ale staram sie do niego przekonac po wyniach stymulacji... A pytalas o AH - z nami tego nawet nie konsultowal czy chcemy czy nie tylko kazal wpisac w procedurach... Ale nie wiem czy byly jakies specjalne wskazania bo nie zapytalam - czytalam o tym troche i stwierdzilam ze zawsze to jakas wieksza szansa, dlatego nawet sie ucieszylam jak o tym wspomnial i nie dyskutowalam