reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ja niestety... ponoc glebokie... przy laparoskopii lekarka mi mowila ze w ogole mam takie grube blony na jajnikach ze nie mogla sie przebic zeby ponakluwac i ze sie nie dziwila ze nie reagowalam na leki bo pecherzyki nie mogly rosnac...Dziewczyny która z Was ma PCOS?
katharina203
U mnie tez sie udalo za pierwszym razem...Witaj w klubie policystycznych![]()
Alfistka
Ale jak już się przebiją to będzie okJa niestety... ponoc glebokie... przy laparoskopii lekarka mi mowila ze w ogole mam takie grube blony na jajnikach ze nie mogla sie przebic zeby ponakluwac i ze sie nie dziwila ze nie reagowalam na leki bo pecherzyki nie mogly rosnac...
ja miałam kiedyś kauteryzację jajników (nacięcie tej otoczki) ale lipa z tego wyszła...
Alfistka
Miód na moje serce...U mnie tez sie udalo za pierwszym razem...
anetka303
Prawdę mówiąc ja też nie [emoji6] a ciążę prowadzi Eliszewski, ja jestem bardzo zadowolona.Do miejskiego w zyciu bym nie poszla. A u kogo prowadzisz ciaze ?
[emoji127] 28.10.2017
dżoasia
Zaraz po laparo mialam spontaniczna owulacje - sama z siebie, potem przy stymulacji zawsze pi 2 ladne pechole ale 3 iui nie wyszly. Teraz do ivf bardzo ladnie zareagowalam no i mamy jeszcze 5 blastkow na zimowisku ale boje sie ze moja macica je wszystkie wykonczy jak tego pierwszego...Ale jak już się przebiją to będzie ok
ja miałam kiedyś kauteryzację jajników (nacięcie tej otoczki) ale lipa z tego wyszła...
Badanie cytoniky mozna zrobic w DIAGu?Zrób sobie jeszcze cytokiny. Poczytaj trochę na ten temat, ja robiłam na własną rękę i okazało się ze strzał w 10.
[emoji127] 28.10.2017
Powiem tak nie zawsze da się zastosować AH ponieważ jeśli zarodek ma cieniutką otoczkę to się tego nie robi, predzej bym się zastanowiła nad biopsją endometrium znane pod nazwą scratching endometrium. Wykonuje się go jeden cykl przed transferem + ewentualnie jakieś embrio glue podczas transferu. A z immunologia u Ciebie wszystko wpozadku?
Tak, o ile dobrze kojarze to immunologia byla i wyszla rowniez w porzadku. Pamietam, ze mialam takiego przed tym stracha w zwiazku z przeciwcialami i chorobami genetycznymi, ale wyszlo dobrze. Na temat biopsji endometrium i cytokiny musze poczytac.
Alfistka
Coś Ty!!! Nie wykończy tylko teraz wręcz przeciwnie - przyjmieZaraz po laparo mialam spontaniczna owulacje - sama z siebie, potem przy stymulacji zawsze pi 2 ladne pechole ale 3 iui nie wyszly. Teraz do ivf bardzo ladnie zareagowalam no i mamy jeszcze 5 blastkow na zimowisku ale boje sie ze moja macica je wszystkie wykonczy jak tego pierwszego...![]()
zobaczysz, nie obawiaj się bo tak nie wolno, bo wszystko stracisz..., musisz uwierzyć w siebie i w swoją macicę i będzie dobrze, zobaczysz
reklama
anetka303
Nie umiem odpowiedzieć Ci na to pytanie, ja robiłam w invicie w gdańsku. Na kilka tygodni przed transferem wprowadzili to badanie do ofertyBadanie cytoniky mozna zrobic w DIAGu?
Tak, o ile dobrze kojarze to immunologia byla i wyszla rowniez w porzadku. Pamietam, ze mialam takiego przed tym stracha w zwiazku z przeciwcialami i chorobami genetycznymi, ale wyszlo dobrze. Na temat biopsji endometrium i cytokiny musze poczytac.
[emoji127] 28.10.2017
Podziel się: