reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
marcikuk ja pomimo że brałam leki to miałam taki brunatny śluz czyli organizm już się chyba dopominał i jak tylko odstawiłam leki to dzień pużniej już miałam@ ale puki brałam to normalnej@ nie dostałam.

Dziewczynki pewnie już wariuje ale proszę powiedzcie mi. Zawsze przed okresie pobolewa mnie brzuch, wychodzą krosty a jakiś tydzień przed bolą piersi. Brzuch mnie pobolewa, krosty wyszły nie przejmuje sie bo wiem ze to normalne po transferze a nawet jak dziewczyny są w ciąży to je brzuch pobolewa. A mnie zaczęły bolec piersi dzisiaj. Na okres bo raczej za wczas żeby z innego powodu :no: Miała któraś z was tak?
mnie zawsze piesi bolaly i brzuch jak na okres i jak sie zarodek przyjal tez tak bylo i niebylam pewna czy na @ czy cos innego ale strasznie mnie plecy bolay i juz wiedzialam ze to raczej nie na @.

marcikuk - a co to za znacznie. piersi po transferze bola tylko i wylacznie z powodu progesteronu ktory bierzesz w tabletkach. tak samo jak bol w plecach. niektorych wogole nie boli, niektorych boli ale z powodu tabletek....

Marcikuk- idź babiszonie grillować, bo tak jak Madzia napisała u nas w PL zimą straszy więc nic tylko Wam pozazdrościć wiosny i nie pytaj kto w którym dniu co i nie analizuj tego,, bo każda z nas jest inna i inaczej wszystko odczuwa/przeżywa, także moja droga luz głowa do góry i udanej imprezki :-) i jedz póki możesz, bo ja przez moje mdłości musiałam dzisiaj zrezygnować z imprezki urodzinowej!!!

marcikuk umawialiśmy się z dr, że da znać jak tylko mu wyślę wyniki badań męża. wysłałam i nadal nie ma odp. Może w poniedziałek... a jak nie to do niego po prostu zadzwonię sama i już.
Paskudna pogoda:( całą sobotę poświeciłam no przedświąteczne porządki, żeby troszkę przestać myśleć o tym wszystkim

reklama
W poniedzialek o 11:30 mam punkcje.
Dzisiaj o 23:30 zastrzyk z Choragonu - musze jechac do jakiejs przychodni na jego zrobienie. Estradiol nie urosl jakos drastycznie dlatego ciagniemy do konca program. Doktor powiedzial, ze niebezpiecznie robi sie jak estradiol wynosi powyzej 4000 jednostek, u mnie nie zostala ta granica przekroczona.
Teraz prosze o trzymanie kciukow za to, aby jajeczka byly dojrzale.

Do góry