Magdusia 31
Fanka BB :)
marcikuk pewnie korzystaj z pięknej pogody, bo w PL wiatrzysko przeplatane deszcem brrrr- udanego grillowania życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie zawsze piesi bolaly i brzuch jak na okres i jak sie zarodek przyjal tez tak bylo i niebylam pewna czy na @ czy cos innego ale strasznie mnie plecy bolay i juz wiedzialam ze to raczej nie na @.Dziewczynki pewnie już wariuje ale proszę powiedzcie mi. Zawsze przed okresie pobolewa mnie brzuch, wychodzą krosty a jakiś tydzień przed bolą piersi. Brzuch mnie pobolewa, krosty wyszły nie przejmuje sie bo wiem ze to normalne po transferze a nawet jak dziewczyny są w ciąży to je brzuch pobolewa. A mnie zaczęły bolec piersi dzisiaj. Na okres bo raczej za wczas żeby z innego powodu Miała któraś z was tak?
mnie 2 tygodnie po ale przy pierwszej ciazy odrazu mnie zaczely bolec.No to jeszcze pytanko zanim sobie pójdę. W którym dniu po transferze Was te piersi zaczęły bolec????
ja niebralam tabeletek progesteron.marcikuk - a co to za znacznie. piersi po transferze bola tylko i wylacznie z powodu progesteronu ktory bierzesz w tabletkach. tak samo jak bol w plecach. niektorych wogole nie boli, niektorych boli ale z powodu tabletek....