reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo poprzednie robilam prywatnie u lekarza zalecanego przez mojego lekarza prowadzacego jakiegos specjalisty od usg/patologii ciazy. Ale nie robilam pappy. Dzis ide do Medicoveru na usg + pappe, gdzie mam za free. Co 2 pary oczu to nie 1.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No jasne. Przepraszam że dopytuje ale za chwilę mam nadzieję że mnie to czeka więc zawsze lepiej zapytać już tego bardziej doswiadczonego:) właśnie wczoraj zastanawiałam się czy na prenatalne powinno no już się iść z wynikami pappy jeśli czasowo da się to ogarnąć.
Powodzenia!

Dziękuję wszystkim za życzenia powodzenia pozostałym też życzę i wizyty się nie mogę doczekać bo wczoraj jakaś jak to Ewunka podpowiedziala sraczkowata wydzielina mi się pokazala i nie wiem co to do cholery jest...

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ee tam, do jutra to nawet okresu nie dostanę :p A tak serio to chyba byłam jakoś psychicznie przygotowana na to, myślałam że będzie dużo gorzej. Cieszę się, że jesteście. To co Emilianka pisała w piątek o tym forum to święte słowa, ujęte w punkt.

Mnie było bardzo ciężko się podnieść po pierwszej nieudanej próbie transferu, no i reset tez zaliczyłam, aż sie porzygałam, trudno przechodzić każdą porażkę, człowiek przechodzi to jak żałobę po stracie kogoś bliskiego, ja to mogę tak porównać, ból który niesamowicie rozdziera, ale mija bo cały czas jest duch walki w nas...

Ja jestem po wizycie. Lewy jajnik pracuje na wysokich obrotach, a prawy się opierdziela :p
Widziałam na monitorze sporo jajeczek. Czekamy, aż urosną pozostałe, dlatego dziś znowu menopur. Jutro na krew, wizyta i ... zależy od wyniku. Punkcja albo czwartek, albo piątek.

to już:) jak to szybko leci- niech jajca rosną zdrowe:)

reklama
Do góry