reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zazdroszcze bo ja jestem tak cholernie zawiedziona,ze nie mam sily dzis myslec o tym,ze przeciez jeszcze przede mna min 2 proby.Skoro pierwsza sie nie udala to dlaczego niby kolejna mialaby sie udac??Mysle co zle zrobilam.....ze moglam nie pracowac,nie przemeczac się,lezec do gory tylkiem i czekac,a nie mnie muchy w dupe gryzly ma takie wrazenie,ze to moja wina ze sie nie udalo.......
To nie jest twoje wina. Nie udalo sie... mialas pecha...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jesteście najlepsze! Mój M wrócił do domu zobaczył swoją kobietę bez cienia szansy, pływająca we własnych łzach mówi,, nie!Ku...wa''nie mów że. Się nie udało. Po czym przytulił tak mocno że chyba przez to wszystko zapomnieliśmy o naszej bliskości i nie. Puścił dopóki się nie uspokoilam. Damy radę razem, podejdziemy jeszcze raz spełnimy swoje marzenia

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak latwo sie wzruszam... bede ryczec... dobrego masz meza

Kilka rad z internetu które czytałam swego czasu to:
-zanim wstaniesz z łóżka przegryz coś, najlepiej przygotować sobie na szafce nocnej dnia poprzedniego jakiegoś krakersika albo inną zachcianke
-banan
-morele suszone - uwaga bardzo kaloryczne
-nie dopuszczaj do momentu kiedy będziesz na prawdę głodna, zawsze miej coś pod ręką
To wszystko działało do pewnego momentu, z czasem było trudniej ogarnąć mdłości. Od 14 tc odeszły jak ręką odjąć

[emoji127] 28.10.2017
A mnie sie zaczynaja... wlasnie jem po raz drugi sniadanie... zeby bede miala w oplakanym stanie... nawet szczoteczki do buzi nie moge wlozyc zeby nie miec odruchu wymiotnego :(

A mnie sie zaczynaja... wlasnie jem po raz drugi sniadanie... zeby bede miala w oplakanym stanie... nawet szczoteczki do buzi nie moge wlozyc zeby nie miec odruchu wymiotnego :(

Oj ja też przy myciu zębów miałam odruch wymiotny. Później przechodzi ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Tez tak miałam mimo ze używam elektrycznej z małą główka

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Chyba pierwszy raz się wpisuje tak wcześnie przed wszystkimi [emoji12] wstałam o 5 z kogutem bo nie mogę już trzeci dzień ogarnąć porannych mdłości . Masakra dziewczyny jak sobie z nimi radzicie jeśli je w ogóle macie ? Czuje jakbym zjadła starego kotleta i zalegał na żołądku bleee

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kiedys słyszałam że szklanka zimnego mleka pomaga...

Do góry