reklama
gosia321
Fanka BB :)
Cos sie zadzialo wiec jest nadzieja ze nastepny transfer bedzie udany. Nie z kazdego zarodka jest ciaza. A zarodek 4aa to bardzo ladna blastkaMam 5 blastków ale wychodzi na to że ze mną chyba coś nie tak bo do tej pory wszystko szło książkowo a tu zonk. Popytam doktorka o jakieś dodatkowe badania...
M@gda
Moderatorka
O nie... kurcze ... slaby dzien dzis...Beta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Beta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...
Przykro mi... witaj w klubie dzisiejszych porażek... ;(
gosia321
Wiem co czujesz przykro mi tule mocnoBeta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...
A mrozaki sa z tej 2 procedury ?
walczaca o szczescie
Trzymaj sie. Dzis daj sobie czas... a od jutra walcz od nowa!U mnie dziś rozczarowanie po piątkowej nadziei...
W piątek beta 10,67, dziś 12.01. Jutro mam powtórzyć i jeszcze skonsultować. Wiedziałam, że to wszystko jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Nawet nie mam siły płakać...
walczaca o szczescie
Ojejku... strasznie mi przykro ;-(Beta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...
HopeFul87
Jeden słaby klasy C... czyli szansa raczej marna...Wiem co czujesz przykro mi tule mocno
A mrozaki sa z tej 2 procedury ?
dżoasia
Trzymaj sie. Dzis daj sobie czas... a od jutra walcz od nowa!
Ee tam, do jutra to nawet okresu nie dostanę A tak serio to chyba byłam jakoś psychicznie przygotowana na to, myślałam że będzie dużo gorzej. Cieszę się, że jesteście. To co Emilianka pisała w piątek o tym forum to święte słowa, ujęte w punkt.
reklama
gosia321
Oj no juz nie przesadzaj wierz w kropka byly na tym forum przypadki ze z tych gorszych zarodkow byly piekne ciaze a z tych super nie. Jest nadziejaJeden słaby klasy C... czyli szansa raczej marna...
Podziel się: