reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie dziś rozczarowanie po piątkowej nadziei...
W piątek beta 10,67, dziś 12.01. Jutro mam powtórzyć i jeszcze skonsultować. Wiedziałam, że to wszystko jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Nawet nie mam siły płakać...
Szczerze trochę mnie martwiło, że niska jest, ale miałam nadzieję, że skoczy...przykro mi, danie i odbieranie nadziei jest najgorsze. Będzie czas na łzy może jeszcze zdarzy się cud?

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Szczerze trochę mnie martwiło, że niska jest, ale miałam nadzieję, że skoczy...przykro danie i odbieranie nadziei jest najgorsze. Będzie czas na łzy może jeszcze zdarzy się cud?

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Też mi się wydawało, że niska ale tłumaczyłam sobie, że blastek 4aa a nie np 6aa no i transfer był w południe a nie rano, myślałam, że maluch sobie poradzi ale chyba sie mu u mnie nie podobało. Na cud nie liczę...

reklama
Też mi się wydawało, że niska ale tłumaczyłam sobie, że blastek 4aa a nie np 6aa no i transfer był w południe a nie rano, myślałam, że maluch sobie poradzi ale chyba sie mu u mnie nie podobało. Na cud nie liczę...
Kochanie ja miałam 4aa transfer po południu a beta 7dpt 49,8...

Do góry