AniaCh83
Fanka BB :)
A co u Roszpunki? Czekam na wieści co z tymi plamieniami....
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze trochę mnie martwiło, że niska jest, ale miałam nadzieję, że skoczy...przykro mi, danie i odbieranie nadziei jest najgorsze. Będzie czas na łzy może jeszcze zdarzy się cud?U mnie dziś rozczarowanie po piątkowej nadziei...
W piątek beta 10,67, dziś 12.01. Jutro mam powtórzyć i jeszcze skonsultować. Wiedziałam, że to wszystko jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Nawet nie mam siły płakać...
U mnie dziś rozczarowanie po piątkowej nadziei...
W piątek beta 10,67, dziś 12.01. Jutro mam powtórzyć i jeszcze skonsultować. Wiedziałam, że to wszystko jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Nawet nie mam siły płakać...
Szczerze trochę mnie martwiło, że niska jest, ale miałam nadzieję, że skoczy...przykro danie i odbieranie nadziei jest najgorsze. Będzie czas na łzy może jeszcze zdarzy się cud?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
To ide dzis po kilo sledzi i bede zajadac plus makrelka i suszone moreleWspaniałe wiadomości!!! A na endo jeszcze tłuste ryby, suszone morele i wiesiołek.
Tak mi przykro tule mocno :*U mnie dziś rozczarowanie po piątkowej nadziei...
To ide dzis po kilo sledzi i bede zajadac plus makrelka i suszone morele
Na wiesiolek juz chyba za pozno
Też mi się wydawało, że niska ale tłumaczyłam sobie, że blastek 4aa a nie np 6aa no i transfer był w południe a nie rano, myślałam, że maluch sobie poradzi ale chyba sie mu u mnie nie podobało. Na cud nie liczę...
Tak mi przykro tule mocno :*
Masz jeszcze mrozaki
Kochanie ja miałam 4aa transfer po południu a beta 7dpt 49,8...Też mi się wydawało, że niska ale tłumaczyłam sobie, że blastek 4aa a nie np 6aa no i transfer był w południe a nie rano, myślałam, że maluch sobie poradzi ale chyba sie mu u mnie nie podobało. Na cud nie liczę...