reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam 5 blastków ale wychodzi na to że ze mną chyba coś nie tak bo do tej pory wszystko szło książkowo a tu zonk. Popytam doktorka o jakieś dodatkowe badania...
Nie wiadomo czy nie tak. Oczywiście badania można zrobić, ale zobacz zdrowe pary czasami starają się pół roku, żeby pyklo...to jest natura a nie sztuczny mechanizm

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama
U mnie dziś rozczarowanie po piątkowej nadziei...
W piątek beta 10,67, dziś 12.01. Jutro mam powtórzyć i jeszcze skonsultować. Wiedziałam, że to wszystko jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Nawet nie mam siły płakać...
Czy robiłaś w tym samym laboratorium? Nie będę rozbudzala w Tobie nadziei bo wynik raczej wskazuje na biochemiczna....

[emoji127] 28.10.2017

Czy robiłaś w tym samym laboratorium? Nie będę rozbudzala w Tobie nadziei bo wynik raczej wskazuje na biochemiczna....

[emoji127] 28.10.2017

Tak w tym samym. Po tylu porazkach już raczej trzeźwo myślę i nie robię sobie nadzieji. Jak będzie cud to będzie miła niespodzianka, póki co to sie zastanawiam czym się zachlam jak juz odstawię leki :p

To piękny wynik :) Ale u Ropuszki z tego co pamiętam 7dpt było 8,4 i ruszyło ładnie. Trudno, trzeba walczyć dalej... ehh
Tak trzeba walczyć dalej! Ważne ze masz mrozaczki do przytulenia. Ja miałam jednego jedynego rodzynka

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Tak w tym samym. Po tylu porazkach już raczej trzeźwo myślę i nie robię sobie nadzieji. Jak będzie cud to będzie miła niespodzianka, póki co to sie zastanawiam czym się zachlam jak juz odstawię leki :p
Przykro mi ją nadal czekam póki co wyników jeszcze nie ma od rana swiruje.... A tak się cieszyłam razem z Toba
Nie wiadomo czy nie tak. Oczywiście badania można zrobić, ale zobacz zdrowe pary czasami starają się pół roku, żeby pyklo...to jest natura a nie sztuczny mechanizm

Pewnie, musisz się zresetować. Zalecam czystą [emoji39]

[emoji127] 28.10.2017

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry